Kuntosuunnistus sprinttiradoilla

FSO sprinttimestaruuskilpailujen yhteydessä perjantaina tarjotaan ulkopuolisille mahdollisuus osallistua kuntosuunnistukseen sprinttiradoilla. Kaksi ratavaihtoehtoa 2,1 km ja 3,2 km. Karttoja myydään Infossa klo 17.15 ja 18.15 välillä. Hinta 10 €. Lähtö ja maali on kilpailukeskuksen läheisyydessä. Lähtöaika vapaa nollaamalla Emit lähdössä. Maaliintulon jälkeen (eri maali kuin kilpasarjoissa) emitkortin voi purkaa Infossa. Maali suljetaan klo 19.00. Tulokset julkaistaan OK 77:n kotisivulla lauantai-iltana. Kuntosuunnistuksen pysäköinti sijaitsee Saharan pallokentällä, osoite Eteläinen Suokuja 1. Viitoitus pysäköinnistä kilpailukeskukseen on 650 m. Viitoitukselta ei saa poiketa. Pysäköintimaksu 5 €. Pysäköintilippuja myydään Infossa ja lippu on asetettava selvästi näkyviin, kun kilpailukeskuksesta (pysäköinnistä) lähdetään.

 

FSOM 2018:n pitkänmatkan ja viestin liikennejärjestelyt

Turun moottoritien alikulku (E18/valtatie 1) Siikajärventien kohdalla on ainoastaan 3,6 m korkea. Yli 3,6 m korkeat bussit ajaavat tieltä 110 (Vanha Turuntie) Brobackantien kohdalla Solvallaan päin (ei opastusta) ja sieltä reittiä Brobackantie-Heinästie-Siikajärventie-Naruportintie kilpailukeskukseen. Kilpailun tiedottaja antaa tarvittaessa lisätietoa asiasta.

FSOM 2018 Liikenne

 

Ulkopuoliset osallistujat

FSO:n mestaruuskilpailut on tarkoitettu FSOn jäsenseurojen jäsenille. Ulkopuolisilla ei ole oikeutta osallistua kisoihin ei edes kilpailun ulkopuolella. Tämä perustuu FSOn hallituksen tekemään päätökseen. Ulkopuoliset voivat osallistua kuntosuunnistukseen lauantaina.