Kiintorastiverkko

Kasavuoren kiintorastiverkko sijaitsee Kasavuoren koulun lähellä Kauniaisissa. Kiintorastien verkkoon kuuluu 15 rastia. Rasteja on tarjolla kaikentasoisille, aloitteilijoista kokeneempiin suunnistajiin.

Rastikausi on voimassa koko vuoden ajan.

Rastipainatuksella varustettuja KASAVUORI- KASABERGET-karttoja saa ladattua alla olevasta linkistä. Printattuja karttoja ei toistaiseksi ole saatavilla.

Vuoden 2024 Kiintorastikartta (PDF)

 

  

 

MOBO suunnistusrata - Kasavuori, Kauniainen

Kasavuoressa on myös MOBO eli mobiili suunnistusrata. MOBO on nykyaikainen versio perinteisistä kiintorasteista. MOBO-suunnistus vaatii käytännössä älypuhelimen windows, iphone tai android käyttöjärjestelmällä. Puhelimeen ladattava sovellus ja käyttö on ilmaista.

Jotta pääsisit suunnistamaan MOBO radalla, sinun on ladattava ilmainen MOBO sovellus. Lataamisen jälkeen voit ladata ilmaiseksi sen kartan, jolla haluat suunnistaa. MOBO-radoilla voit suunnistaa sekä lähimetsissä että ulkomailla. MOBO-radan rasteilla leimataan lukemalla matkapuhelimella rastin QR-koodi. MOBO-suunnistuksesta kerrotaan tarkemmin esim. MOBOn kotisivuilla. Kasavuoren radan löydät MOBO sovelluksesta avainsanoilla Kasavuori ja/tai Kauniainen.

Infoa MOBO-suunnistuksesta saat täältä: http://mobo.suunnistus.fi

1) ja 2) Ari Kauhanen ja Sari Sarpaneva suunnistavat puhelimen avulla. Sari suunnistaa rastille MOBO-radan avajaisissa 2016.

3) Kun tulet rastille, paina karttakuvan yläreunaa, niin pääset lukutilaan (kuva), jonka jälkeen suuntaat puhelimen rastin QR-koodia kohti.

4) Rasti 14 sijaitsee luonnonkauniissa kohdassa, monen jyrkänteen ympäröimänä.

  Kuvat 1)              2)                                 3)                                 4)

 

Järjestäjät toivovat maastossa liikkujilta ei ainoastaan jokamiehen oikeuksien vaan myös velvoitteiden noudattamista. Muistathan, että piha-alueet ja pellot (muokkausasteesta riippumatta) ovat ehdottomasti kiellettyjä alueita.

 

Hallinto

Verkon ylläpito: Matias Kankkunen, gmail: matikkan