Kiintorastiverkko

Kasavuoren metsän kiintorastiverkko on maastossa huhtikuusta ainakin lokakuuhun. Kiintorastien verkkoon kuuluu 15 rastia.

Rastikautta jatketaan tänä syksynä toistaiseksi niin kauan hyviä suunnistuskelejä on vielä tarjolla (ilmoitamme erikseen rastien poistamisesta).

Rastipainatuksella varustettuja KASAVUORI- KASABERGET-karttoja saa ladattua alla olevasta linkistä. Lisäksi voi noutaa tulostetun kartan uimahallin kassalta.  

Kiintorastikartta 2020 (pdf) - Karta över Fasta nätet 2020 (pdf)

HUOM! Huomioi kielletty alue (lähde) rasti nro 5:n läheisyydessä! 

Rasti nro 13:lta puuttuu MOBO-leimasin. Pahoittelemme häiriötä.

 

MOBO suunnistusrata - Kasavuori, Kauniainen

Kasavuoressa on myös MOBO eli mobiili suunnistusrata. MOBO on nykyaikainen versio perinteisistä kiintorasteista. MOBO-suunnistus vaatii käytännössä älypuhelimen windows, iphone tai android käyttöjärjestelmällä. Puhelimeen ladattava sovellus ja käyttö on ilmaista.

Jotta pääsisit suunnistamaan MOBO radalla, sinun on ladattava ilmainen MOBO sovellus. Lataamisen jälkeen voit ladata ilmaiseksi sen kartan, jolla haluat suunnistaa. MOBO-radoilla voit suunnistaa sekä lähimetsissä että ulkomailla. MOBO-radan rasteilla leimataan lukemalla matkapuhelimella rastin QR-koodi. MOBO-suunnistuksesta kerrotaan tarkemmin esim. MOBOn kotisivuilla. Kasavuoren radan löydät MOBO sovelluksesta avainsanoilla Kasavuori ja/tai Kauniainen.

Infoa MOBO-suunnistuksesta saat täältä: http://mobo.suunnistus.fi

1) ja 2) Ari Kauhanen ja Sari Sarpaneva suunnistavat puhelimen avulla. Sari suunnistaa rastille MOBO-radan avajaisissa 2016.

3) Kun tulet rastille, paina karttakuvan yläreunaa, niin pääset lukutilaan (kuva), jonka jälkeen suuntaat puhelimen rastin QR-koodia kohti.

4) Rasti 14 sijaitsee luonnonkauniissa kohdassa, monen jyrkänteen ympäröimänä.

  Kuvat 1)              2)                                 3)                                 4)

 

Järjestäjät toivovat maastossa liikkujilta ei ainoastaan jokamiehen oikeuksien vaan myös velvoitteiden noudattamista. Muistathan, että piha-alueet ja pellot (muokkausasteesta riippumatta) ovat ehdottomasti kiellettyjä alueita.

 

Hallinto

Verkon ylläpito: Kare Visuri, puh. 0400 850 032