Koulu kartalla 2024

Olemme mukana Suunnistusliiton Koulu kartalla -viikoilla 2.–5.4. ja 8.–12.4., jolloin tarjoamme Kauniaisten kouluille ja päiväkodeille käyttöön valmiiksi tehtyjä eritasoisia ja -pituisia suunnistusratoja (sekä näihin kartat). 
Voimme myös tuoda rasteja ja tehdä suunnistusratoja koulujen ja päiväkotien pihaan/ympäristöön. Tarjolla on useita eripituisia ratoja. Lähetämme kartat kouluille ja päiväkodeille sähköpostilla hyvissä ajoin ennen viikkoa 14, ja niitä voi käyttää viikkojen 14 ja 15 ajan. Jos seuran edustaja halutaan kouluun tai päiväkotiin kertomaan suunnistuksesta, sekin järjestyy.

Kiinnostuneet koulut ja päiväkodit voivat ottaa yhteyttä projektikoordinaattoriin: Anna Jacobson (anna (at) ok77.fi, 045 3474770)


Orienteringsbanor för skolor och daghem 2024

Vi är med i Orienteringsförbundets Skola på kartan -veckorna 2–5.4 och 8–12.4 och erbjuder under den tiden färdiga orienteringsbanor och -kartor för skolor och daghem. Vi har flera orienteringsbanor runtom i Grankulla under veckorna 14 och 15. Vi kan även planera orienteringsbanor till skolans eller daghemmets gård/omgivning. Det finns banor på olika nivåer. Vi skickar kartorna till skolor och daghem i god tid före vecka 14. Om skolan eller daghemmet vill att en representant från orienteringsföreningen kommer till skolan/daghemmet och berättar om orientering, så kan vi arrangera det också.

Intresserade skolor eller daghem kan ta kontakt med projektkoordinator Anna Jacobson (anna (at) ok77.fi, 045 3474770)