EMIT info junnuille ja aloitteiljoille

EMIT on elektroninen leimausjärjestelmä, jota käytetään erityisesti suunnistuskilpailuissa. Jokaisella kilpailukortilla (EMIT-kortilla) on oma yksilöllinen numero. Kun ilmoittaudut kilpailuun, on ilmoitettava myös EMIT-numero, jotta tuloksesi kirjautuu automaattisesti sinulle.

Käytännössä kilpailuilmoittaumiset hoidetaan Suomen Suunnistusliiton (SSL) Irma –palvelussa (https://irma.suunnistusliitto.fi), missä jokaisella suunnistajalla on oma profiili johon kuuluu myös EMIT-numero.

Aktiivisuunnistajalle suositellaan oman EMIT-kortin hankkimista. Nämä maksavat noin 70 – 84€ www.suunnistajankauppa.fi:stä (kalliimpi malli vilkkuu leimauksesta, muuten toimivat samalla tavalla).

Juniori (enintään HD16), joka on OK 77:n aktiivinen jäsen, voi vuokrata EMITin koko kaudeksi hintaan 20 €. Ota yhteyttä Kai Riskuun (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) – löytyy useimmiten junnuharjoituksista.

Aloittelijat ja uudet jäsenet voi maksutta lainata EMIT-kortin kilpailuihin, joihin osallistuvat (esim. NS-kilpailut), mutta näitä ei lainata koko kaudeksi vaan yhdeksi kilpailuksi kerrallaan. Omat ohjaajat hoitavat korttien jakelun ja takaisinkeräyksen (ja varmistavat että kilpailijat on ilmoitettu oikealla EMIT-numerolla).