Erämaamaja keskellä Nuuksiota

stuga_kevattalviOK 77:n seuramaja OK-stugan sijaitsee aivan Nuuksion järviylängön sydämessä. Ympärillä aukeaa yksi Etelä-Suomen hienoimmista retkeily- ja suunnistusalueista, josta osa on rauhoitettu kansallispuistoksi. Nuuksion olemusta hallitsevat avarat kalliomäet. Niiden jyrkkien rinteiden alla ovat kuusivaltaiset rotkot, korvet ja rämeet. Metsälammet ovat kirkasvetisiä ja niillä voi tavata kuikan tai jopa kalasääksen. Myös liito-orava asustaa lehtometsien kolohaavoissa.

Rauhallinen ja puhdas ympäristö tarjoaa loistavat puitteet suunnistusharjoitusten lisäksi myös yritysten kokouksille tai ulkoilupäiville. Majan ympäristössä voi ulkoilla ja suunnistaa (yli 50 km² suunnistuskarttoja), vaeltaa ja uida, marjastaa ja sienestää sekä tavella hiihtää, lasketella, pilkkiä ja luistella. Majan pihalla on myös mukava nuotiopaikka ja vieressä solisee raikas puro.

Leirit

Hyvin varustetulla seuramajallamme Nuuksiossa on helppo järjestää leiri. Maja sijaitsee keskellä karttaa ja käytännöllisesti katsoen kaikki metsät 10-15 km:n sätellä on kartoitettu. Lenkkipolkuja riittää ja talvella voit hiihtää parhaimmillaan vaikka koko päivän eri latuja. Solvallan urheiluopiston monipuoliset palvelut ovat parin kilometrin päässä.


Järjestämme mielellämme myös ohjelmaa leirillenne, esim. erilaisia harjoituksia tai muuta luontopainotteista ohjelmaa. Tervetuloa OK-Stuganille!

Varustelu

Hinnat ja varaaminen

Ajo-ohjeet