Järjestäjä:
 OK 77
Kilpailun suojelija: Euroopan investointipankin varatoimitusjohtaja Alexander Stubb
Kilpailunjohtaja: Jan Biström
Kilpailun valvoja: Kristian Forsell (OK Raseborg)
Ratavalvoja: Ville Koponen, Lynx
Ratamestariryhmän johtaja: Johan Uusimäki
Ratamestarit: Daniel Backman ja Anders af Hällström (HD14 ja nuoremmat)
Tulosvastaava: Jori Arrakoski
Tiedottaja:  Anna Jacobson, 045 3474770
Tuomarineuvosto: Anders Lindahl (OK Trian), pj., Yvonne Gunell (Pargas IF) ja Jan Torrkulla (IF Femman).

Kilpailukeskus pitkällä matkalla ja viestissä: Kilpailukeskus on Hotelli Nuuksion luona, Naruportintie 68, Espoo. Viitoitus tieltä 110, lännestä n. 2 km Veikkolasta tietä 110 Espoon suuntaan ja idästä tietä 110 Histasta. Sama kuin lauantaina.

Pysäköinti: Henkilöautojen pysäköinti Ämmänsuon luona (Ämmänsuontie) mistä bussikuljetus kilpailukeskukseen. Bussit ajavat nonstop klo 7.30 ja 15.00 välillä. Varaa riittävästi aikaa kuljetukseen pysäköinnin ja kilpailukeskuksen välillä. P-maksu 5 € per päivä. Pysäköintilippuja myydään kilpailukeskuksen Infossa. Lippu on asetettava selvästi näkyisälle, kun auto lähtee pysäköintialueelta. Linja-autojen, minibussien Hotelli Nuuksiossa yöpyvien pysäköinti on kilpailukeskuksessa. Ilmoita kilpailunjohtajalle tai tiedottajalle jos tulette bussilla!

Turun moottoritien (E18/ vt 1) alikulkutunneli on Siikajärventiellä vain 3,6 m. Yli 3,6 metriset bussi poikkeavat tieltä 110 (Vanha Turuntie) Brobackantietä suuntana Solvalla (ei viitoitusta) reittiä Brobackantie-Heiniementie-Siikajärventie-Naruportti-Naruportintie kilpailukeskukseen. Tarkempia tietoja varten, olkaa yhteydessä tiedottajaan.

Maastokuvaus: Nopeakulkuista avokalliomaastoa, jota pirstoaa suot ja järvet, korkeuserot ovat maltillisia mutta lauantain pisimmät radoilla on suurempia korkeuseroja ja vaativampia rinteitä.

Kielletyt alueet: SSL:n sääntöjen mukaiset.

Kilpailuasu: Piikkarit ovast kiellettyjä, muuten asu on vapaa SSL:n sääntöjen puitteissa.

Lähtöajat, sarjat ja ratapituudet (keskimatka)

Seuraavat sarjat lähtevät klo 9.00:

H21 6,8–6,9 km
H45 4,6–4,8 km
D35 3,8–3,9 km
D45 3,0–3,1 km
D55 2,7–2,8 km

Seuraavat sarjat lähtevät klo 9.10:

D21 5,5– 5,7 km
H35 5,5–5,7 km
H55 3,2–3,4 km
H65 3,0 km 
H15–18 3,8–3,9 km
H11–14 2,6 km 

Seuraavat sarjat lähtevät klo 9.20:

D15–18 2,8–2,9 km 
D11–14 2,6 km  
HD 2,6–2,8 km 
HD12TR/RR 1,6 km/TR, 2,6/2,1 km RR (osuus 1 TR, toinen ja kolmas RR)

Kartta: 1:10 000 kaikissa sarjoissa. Karttakoko A4 paitsi sarjassa HD12TR/RR, jossa A5. Kartta on valmistettu ISOM 2017 standardin mukaa ja päivitetty 07/2018 (Matti Toivonen). Käyräväli 5 m. Kartta on muovisuojassa.

Rastimääritteet: Määritteet on painettu karttaan.

Erikoisohjeet TR/RR-radoille: Ensimmäinen osuus on TR, toinen ja kolmas RR. Vähintään yksi joukkueenjäsenistä pitää olla syntynyt 2008 tai myöhemmin. RR-reitti on merkitty yhtenäisellä valkoisella muovinauhalla. Reitti on piirretty karttaan. Rastit ovat reitillä. Reittiä ei tarvitse seurata. Rastitunnukset ovat RR1, RR2 j.n.e. Rasteilla on leimattava numerojärjestyksessä.
TR-radan viitoitus on sama kuin RR-radalla, yhtenäinen valkoinen muovinauha. Rastit ovat jonkin matkaa reitiltä ja tunnukset ovat tavallisia numerokoodeja. Tarkista koodi.
Viimeinen rasti on sama kaikille sarjoille. Voit leimata itse valitsemassasi leimausyksikössä. Pakollinen viitoitus maaliin. Maalileimaus maaliviivalla. Jokainen virheleimaus tai puuttuva leima RR-radalla johtaa 10 min lisäykseen loppuaikaa. Tämä ei aiheuta hylkäystä. Virheellinen leimaus TR-radalla johtaa hylkäykseen.

Joukkueiden kokoonpanot: Lopulliset juoksujärjestykset seuroittain Irman kautta lauantaina 11.8 viimeistään klo 20.00. Emit-numero luetaan kun kilpailija siirtyy lähtö-/ vaihtokarsinaan. Mahdolliset muutokset sunnuntaiaamuna infoon viimeistään klo 8.00.

Emit: Samaa Emit-korttia ei voi käyttää kahdessa eri joukkueessa tai samassa joukkueessa kahdella eri osuudella.

Kilpailuaineisto: Kilpailunumerot jaetaan infosta seuroittain sunnuntaiaamuna yhdessä Emit-liuskien kanssa. Liuskaan on merkittävä joukkueen numero ja osuus. Järjestäjä ei tarjoa hakaneuloja. Aseta numero näkyvästi!

Kilpailunumerot:
Osuuksilla 1 ja 2 musta numero valkoisella pohjalla. Osuusnumero on merkitty numerolappuun. Osuus 3, musta numero keltaisella pohjalla. Aseta numero näkyvästi! 

Lähtö, vaihto ja maali: Yhteislähtö kilpailukeskuksessa. Ensimmäinen aalto klo 9.00.

Lähtöön ja vaihtoon käydään Emit-kortin rekisteröinnin kautta. Ensimmäisen osuuden juoksijat ovat rekisteröinnissä viimeistään 20 min ennen omaa lähtö aikaa. Kun kaikki avausosuuden suunnistajat on rekisteröity, tulee kakkososuuden vuoro. Rekisteröinti/ nollaus on kaikille juoksijoille pakollinen ja kaikki menevät lähtö/vaihtoalueelle sisäänmeno portin kautta hyvissä ajoin ennen lähtöään.

Viimeiseltä rastilta on pakollinen viitoitus maaliin. Saapuva juoksija leimaa maaliviivalla, antaa kartan järjestäjille ja jatkaa juoksua karttatelineelle. Joukkueen uusi kartta ojennetaan seuraavan juoksijalle vaihtopuomilla. Vaihtoalueelta poistutaan Emit-purkauksen kautta.

Kaikki suorittavat maalileimauksen maaliviivalla, koskee myös kolmannen osuuden juoksijoita. Maalituomari ratkaisee maaliintulojärjestyksen epäselvissä tapauksissa.

Uusintalähtö: Vaihto sulkeutuu lähtevien juoksijoiden osalta klo 11.50. Kilpailijat jotka siihen mennessä eivät ole lähteneet maastoon voivat osallistua uusintalähtöön. Uusintalähtö tapahtuu n. 12.00 kuuluttajan ohjeiden mukaisesti. Jos joukkue on hylätty ensimmäisellä osuudella, otetaan kolmannen osuuden kartta pois karttatelineestä. Joukkue pääsee kolmannelle osuudelle maastoon uusintalähdön myötä.

Tulokset: Tulokset julkaistaan tulostaululla ja Internetissä. Väliajat vain Internetissä.

Mallirasti: Infon luona. Tarkista että Emit-korttisi toimii!

Ensiapu: Vain kilpailukeskuksesta.

Maali suljetaan: Klo 14.30.

Keskeyttänyt kilpailija: Ilmoittautuu maalissa ja purkaa Emit-korttinsa.

Käymälä: Kilpailukeskuksessa.

Pesu ja pukeutuminen: Rantasaunassa kilpailukeskuksen yhteydessä. Lämminvesisuihku. Mahdollisuus peseytyä myös järvessä rastasaunan yhteydessä. Uimapuku pakollinen. Saippuaa tai schampoota ei saa käyttää järvipesun yhteydessä.

Palkintojenjako: Kuuluttajan ohjeiden mukaan, kun kaikki tulokset ovat selvillä.

Pelastussuunnitelma on esillä ilmoitustaululla kilpailukeskuksessa.