Aloittelijat

Tämä ryhmä ei ole ikään sidottu, mutta pääasiassa ryhmän muodostavat 8-12-vuotiaat, heidän sisaruksensa, kaverinsa ja vanhempansa. Toiminta alkaa joka kevät alkeiskurssin myötä, joka jatkuu 7-9 viikkoa. Tämän jälkeen osallistujat yhdistetään junioriryhmään.

Yhteyshenkilöt: junnuledarna ( at ) ok77.fi.

 

Juniorit (-14 v.)

OK:n junnut liikkuvat ulkona ympäri vuoden eri puolilla läntistä pääkaupunkiseutua harjoitellen, leireillen ja kilpaillen. Ohjelma on monipuolista, sillä suunnistuksen ja hiihtosuunnistuksen lisäksi kalenterista löytyy hiihtoa, maastojuoksua, luistelua, jumppaa, pallopelejä, kelkkamäkeä ym.

Yhteyshenkilöt: junnuledarna ( at ) ok77.fi.

Katso lisää vasemmassa palkissa kohdasta Junioritoiminta.

 

Nuoret

Ryhmä on suunnattu 15 - noin 20-vuotiaille. Ryhmän tavoite on kehittyä suunnistajana. Ryhmän jäsenille on tarjolla omia harjoituksia 2-4 kertaa viikossa ja omia leirejä 2-3 kertaa vuodessa. Ryhmässä on mahdollisuus panostaa kovaa tavoittaakseen huipun, mutta myös mahdollisuus olla mukana nauttimassa suunnistuksesta ja yhteishengestä. Henkilökohtaiset tavoitteet ryhmän sisällä vaihtelevat, mutta myös yhteisiä tavoitteita löytyy, esim. viestit. Tähtäämme kehittymään yksilöllisesti ja ryhmänä sekä tukemaan ja motivoimaan toisiamme tavoitteissa, jotka ovat tärkeitä jokaiselle yksilönä.

Yhteyshenkilöt: ungdomsledarna (at) ok77.fi.

 

Eliitti 

Eliittiryhmän toiminnalla pyritään tukemaan urheilijoita tavoitteissaan ja tarjoamaan laadullisia harjoittelumahdollisuuksia sekä antamaan tukea eri muodoissa harjoitteluun ja kilpailuun. Eliittivalmentajarinki (joka koostuu halukkaista seuran jäsenistä) tukee eliittiryhmää ja seura tukee ryhmää mahdollisuuksien mukaan myös taloudellisesti. Urheilijasopimuksia laaditaan menestyneiden suunnistajien kanssa. Toiminnan puitteet pyritään luomaan niiden kilpailujen onnistumisen kannalta, joita pidetään tärkeinä kuluvan vuoden aikana sekä pidemmällä tähtäimellä. Vuonna 2020 toiminnan painopiste on pitkän aikavälin tavoitteissa ja jatkuvassa kehittämisessä. Valmentajarinki suunnittelee aikataulun kauden aikana.

Valmennustoiminta koostuu fyysisistä testeistä, peruskestävyysharjoittelusta, voimaharjoittelusta, suunnistustekniikkaharjoituksista, leireistä, kilpailuista ja muista erityisharjoitteista sekä muista ryhmätoiminnoista ryhmän yhteenkuuluvuuden rakentamiseksi. Alkuvuoden ja kesän harjoitukset koostuvat omista ja urheilu-akatemian treeneistä, testijuoksuista, FSO-harjoittelupäivistä ja leireistä.

Urheilulliset tavoitteet ovat Tiomilassa, Venla / Jukolassa, viestiliigassa, SM  ja FSOM.

Yhteyshenkilö: Jan Donner, 040-538 5483, elitledarna (at) ok77.fi.
 

Oldies (yli 35 v.)

Ikäluokkaan kuuluu laaja joukko eritasoisia suunnistajia kuntosuunnistajista valtakunnan huippuihin. Etenkin H45/50-sarjassa OK:lla on yksi Suomen kovimmista joukkueista ellei kovin! 

Yhteyshenkilö: Annika Westberg-Arrakoski, 040-525 7232.