FSO:s storläger för juniorer arrangeras i år för 11:e gången i sitt nuvarande format. Första gången var det 2010, som uppvärmning inför FSOM, också då på Åland och med OK:are i lägerledningen (Totte Smedslund och Jori Arrakoski).

Foto. OK 77:s hela lägertrupp samlad på samma foto.

Nu var Jenny Ray lägerboss med hjälp av fyra "glada rövare" (på fotot i bakre ledet). OK:s lägergrupp leddes av "tidigare juniorerna" Anna Jacobson och Henkka Backman. För de ungas representation svarade Alex Backman (främre ledet, från vänster), Vanessa Värtinen, Basse Backman och Jenny Jacobson.

Lägrets centrumplats var Övernäs skola i Mariehamn. Lägret inleddes 3.8.2021 och avslutas till sprinten 6.8 i FSOM. Juniorernas lägerblogg finns här nedan.

FSO-läger i Mariehamn i Övernäs skola

Moi! Det var Jennys, Vanessas och Basses första gång på FSO-läger. Lägret började vid båtterminalen, varifrån vi hade en uppgift var man skulle gå runt i Mariehamn och svara på olika frågor. Varje kväll hade vi olika kvällsprogram var man var indelade i olika grupper. Vi hade sprint, lägerbudkavle och andra träningar, som man åkte med buss till. Vi har fått god mat och på fritiden har vi varit mycket och gått runt i Mariehamn. Vi var också mycket ute på de fina skolgårdarna.

Alex, Vanessa, Basse och Jenny