Tiedätte (?) sen tunteen, kun kaveriin voi luottaa. 100%:sesti! Nyt on se hetki. Sääennusteet lupasivat yhteen ääneen sadetta aaltoilevilla vahvuuksilla, eri olomuodoissa ja vaihtelevissa tuuliolosuhteissa. Bingo!

Kuva (Micke Berger). Lisää vettä ja pysäköinti sujuu kuin rasvattu.

Länsirastit Hanikassa 2.5.2019 käytiin Wappusäässä. Kiitokset teille vajaalle 80 urhealle, jotka että ole sokerista tehtyjä (sokerista luotu pelkää liukenemista vedessä ja jättää sen takia suunnistamiset poutapäiville. toim.huom). Myös varusteet tuli testattua. Monen Emit oli ensimmäistä (sekä viimeistä) kertaa käytössä tällä kaudella. Elektroniikka ei ole ikuista.

Ensi viikolla (9.5) vuorossa on (ennuste: pilvipoutaa) Länsirastit Olarissa. Ohjelmassa on myös harvinaisempi 9 km rata. Aikaisemmasta tiedosta poiketen oikea teema on jälleen käyräkartaalla suunnistamista. Lisäksi kaikille Länsirastien ystäville (ja ystävien ystäville) vinkki: Harry Sainion johtama mainio Jukola-kurssi alkaa Länsirasteilla 16.5 Kasavuoressa. Nettihuhujen perusteella kurssille olisi vielä muutama aloituspaikka tarjolla. Tervetuloa mukaan - sekä kursille että rasteille. 

Länsirastien tulossivu