Länsirastit (LR) tulevat jälleen, nyt on alkamassa 42. kausi. LR-kausi käynnistyy 50 vuorokauden kuluttua Kauniaisissa sprinttisuunnistuksella, osana seudun Sprintticupia, uudella sprinttikartalla 11.4 LR-prologina (OK 77).
Kuva (Jouni Junkkaala). LR-tapahtumien mallirasti, tarjolla maastoavauksessa 25.4 Haukkalammella.

LR palaa 16 tapahtuman kauteen, 8 keväällä ja saman verran syksyllä. Tarjolla on 12 eri tapahtumakeskusta, joista Kauhalan Westerkulla on täysin uusi paikka OK 77:n Länsirasteilla, kun taas Latokaski ja Vaakkoi palaavat kalenteriin pitkän tauon jälkeen. Suunnistajan Kaupan myymälä ehtii paikalle peräti neljään tapahtumaan. Perusratatarjonta (2-3-4-5-7km) on ennallaan kuten myös teemaradat (tekniikka) mukaan lukien kauden kolmen viimeisen illan yösuunnistukset. Hinnat ovat ennallaan (8€/3€) mutta uutena maksutapana nostetaan esiin e-passi. Myös tulospalvelua on päivitetty.

Lisätietoa löytyy Länsirastit-sivulta (kalenteri, tulokset aikanaan). Sivulla voi myös käydä peukuttamassa Länsirasteja tapahtuman Facebook-sivulla. Tarjolla on myös neljän illan suunnistuskurssi "Suunta kohti Jukolaa Kangasalla" 16.5-6.6.

Malta vielä 50 yötä.