Syksyn uutuus, junnujen oma palkintojenjako, joka järjestettiin Kasavuoren koululla 17.11.2018 Syysjuhlan "lämmittelynumerona", oli tukijoukkoineen kerännyt runsaat 60 henkilöä paikalle. Ja silmänräpäys myöhemmin yli 150 palkintoa oli sulanut pöydältä. Uutuutena oli, että palkinnot jaettiin henkilöittäin Karin Mårtensonin tekemien esittelyjen säestämänä, kategorioiden sijaan. Vähintään yhtä nopeasti hupenivat mehu- ja keksivarastot. Nuorille opetettiin myös mediataitoja - kameralle esiintyminen - ja palkinnon vastaanottorutiinit (palkinto otetaan aina vastaan vasemmalla kädellä).

Kuva (Nina Nilsson). Ampumahiihtotarvikkeita (kuvituskuva).

Nuoret valitsivat myös tulevan talven moniottelulajit (TMO:n kuuluu 8 lajia, joista viisi sinetöidään vaaleilla). Vuoden junioriksi nousi Jesper Donner ja Armas Gustafsson-pokaali vuoden taistelijalle löytyy nyt (vuoden) Ellen Tolkin palkintokaapista. Muut palkitut, katso alla.

 

Vuoden juniori: Jesper Donner
Vuoden taistelija (Armas Gustafsson-pokaali): Ellen Tolkki
Vuoden tulokas: Saga Risku, Sebastian Backman
Lupaava tulokas: Matias Koivikko, Linda Koivikko
Innokas tulokas: Sofie Holmström
Luokkamerkit: Andreas Korento (II), Henrik Huttunen, Max Risku, Ellen Tolkki (III).
Aktiviteettikilpailu (mukanaolo): Benjamin Korento, Jesper Donner, Andreas Korento (kärki).
Aktiviteettikilpailun kunniakirjat: 68. Wilhelmina Backman, 69. Benjamin Korento.
Sarjasuunnistuksen (NS-kisat): 11 palkittua henkilöä oli mukana joka kisassa, kisapalkinnoille (väh. 3/6 kisaa) pääsi 36 nuorta.

Talvimoniottelu 2018: Matilda Nilsson (pokaalisarja), Alexandra Backman (HD12) ja Rafaela von Frenckell (Super).
Lajit 2019: Hiihto, hisu, latusuunnistus (vakiolajit), Mäkipulkka, vetopulkka, Stiga, luistelu ja potkukelkkailu (valitut).