Aloittelijat

Tämä ryhmä ei ole ikään sidottu, mutta pääasiassa ryhmän muodostavat 8-12-vuotiaat, heidän sisaruksensa, kaverinsa ja vanhempansa. Toiminta alkaa joka kevät alkeiskurssin myötä, joka jatkuu 7-9 viikkoa. Tämän jälkeen osallistujat yhdistetään junioriryhmään.

Yhteyshenkilö: Jenny Ray, puh. 040-742 9927.

 

Juniorit (-14 v.)

OK:n junnut liikkuvat ulkona ympäri vuoden eri puolilla läntistä pääkaupunkiseutua harjoitellen, leireillen ja kilpaillen. Ohjelma on monipuolista, sillä suunnistuksen ja hiihtosuunnistuksen lisäksi kalenterista löytyy hiihtoa, maastojuoksua, luistelua, jumppaa, pallopelejä, kelkkamäkeä ym.

Yhteyshenkilöt: junnuledarna ( at ) ok77.fi

Katso lisää vasemmassa palkissa kohdasta Junioritoiminta (Ryhmät-otsikon alla).

 

Nuoriso ja Eliitti (15-30 v.)

Ryhmä on suunnattu 15-30-vuotiaille. Ryhmän tavoite on kehittyä suunnistajana. Ryhmän jäsenille on tarjolla omia harjoituksia 2-4 kertaa viikossa ja omia leirejä 2-3 kertaa vuodessa. Ryhmässä on mahdollisuus panostaa kovaa tavoittaakseen huipun, mutta myös mahdollisuus olla mukana nauttimassa suunnistuksesta ja yhteishengestä. Henkilökohtaiset tavoitteet ryhmän sisällä vaihtelevat, mutta myös yhteisiä tavoitteita löytyy, esim. Jukola 2021. Tähtäämme kehittymään yksilöllisesti ja ryhmänä sekä tukemaan ja motivoimaan toisiamme tavoitteissa, jotka ovat tärkeitä jokaiselle yksilönä.

Yhteyshenkilö: Jan Donner, 040-538 5483.

 

Oldies (yli 35 v.)

Ikäluokkaan kuuluu laaja joukko eritasoisia suunnistajia kuntosuunnistajista valtakunnan huippuihin. Etenkin H45-sarjassa OK:lla on yksi Suomen kovimmista joukkueista ellei kovin! 

Yhteyshenkilö: Annika Westberg-Arrakoski, 040-525 7232.