Lisenssi Suomisportista

Kansallisiin kilpailuihin ilmoittautuminen vaatii, että sinulla on voimassa oleva lisenssi (poikkeuksena esim. Nuorisosarjasuunnistukset). Seura lunastaa vakuutuksellisen lisenssin kaikille 20-vuotiaille ja nuoremmille sen jälkeen kun nämä ovat rekisteröityneet Suomisportissa. Nuorten lisenssitarpeeseen liittyviin kysymyksiin, ota yhteys seuran taloudenhoitajaan (kts Yhteystiedot -> Hallitus). Yli 20-vuotiaat jäsenet hankkivat ja maksavat lisenssinsä itse.

Uutta vuodesta 2018

Lisenssin hankkiminen ja kilpailuihin ilmoittautuminen edellyttää seuraavat asiat:

  1. 1. Rekisteröidyt Suomisportissa. Kaiken ikäiset tekevät tämän itse (tai vanhemmat tekevät lapsilleen) osoitteessa www.suomisport.fi (kielen voi valita oikeasta yläkulmasta). Vakuutuksellisen lisenssin hankkimista varten pitää Suomisportiin ilmoittaa ainakin postiosoite ja henkilötunnus. Valitse seuraksi OK 77. Kun rekisteröidyt saat Sports ID:n (näkyy käyttäjätiedoissa),
  2. 2. Yli 20-vuotiaat ostavat itse lisenssinsä Suomisportissa. Nuoremmille seura hankkii lisenssin.
  3. 3. Kaikki tallentavat itse Suomisportista saamansa Sports ID –numeron omiin tietoihinsa IRMAan.

Katso ohjeita SSL:n kotisivuilla: http://www.suunnistusliitto.fi/liitto/lisenssi/ .

Päivitä itse tietosi IRMAan.

Päivitä itse henkilötietosi IRMAan (emit, Sports ID, email ym.) (tiedot eivät välity Suomisportista). Lisenssinumerosi on käyttäjätunnuksesi.

 

Kilpailuihin ilmoittautuminen

IRMAsta löytyy kilpailukalenteri. Henkilökohtaisiin kilpailuihin ilmoittaudutaan itse suoraan IRMAan. https://irma.suunnistusliitto.fi/irma/public/competitioncalendar/view

Valitse kilpailukalenterista haluamasi kilpailu, valitse ”Ilmoittaudu” oikeasta palkista. 

Valitse uudelleen ”Ilmoittaudu” ylhäällä kilpailun nimen alta. Voit ennen tätä valitsemalla ”Ilmoittautumisraportit” katsoa, ketkä muut ovat jo ilmoittautuneet kilpailuun. 

Kirjaudu lisenssinumerollasi ja omalla salasanallasi. 

Valitse virallisesta kilpailukalenterista (vasemmalla puolella) uudelleen kyseinen kilpailu ja paina kahteen otteeseen ”Ilmoittaudu”.

Valitse ”Oma ilmoittautuminen”.

Valitse Kilpailuluokka ja usean päivän kilpailusta oikean päivän (päivät). 

Valitse ”Jatka”. Tarkista, että tiedot ovat oikein.

20-vuotialle ja nuoremmille seura maksaa pääsääntöisesti ilmoittautumismaksun (valitse ”Siirrä seuralle maksettavaksi”). Muut maksavat itse.

Hyväksy ilmoittautuminen.

Voit tämän jälkeen vielä ”Ilmoittautumisraporteista” varmistaa, että nimesi on mukana eli että ilmoittautumisesi on onnistunut. 

 

Voit ilmoittaa myös muita, esim. muita perheenjäseniä, samalla kertaa.

20-vuotiaille ja nuoremmille seura maksaa kansallisten kilpailujen ilmoittautumismaksun.

Yli 20-vuotiaat maksavat ilmoittautumismaksunsa itse, mutta voivat tietyissä tapauksissa saada korvausta seuralta jälkeenpäin kulloinkin voimassa olevan päätöksen mukaan (katso OK 77:n kotisivujen yläpalkissa olevan OK 77:n alla oleva kohta ”Jäsenedut”).  

Seura maksaa kaikille ilmoittautumismaksun FSOM- ja NÅIDM-kisojen ja viestien osalta. 

Ilmoittautumisaika kansallisiin kisoihin umpeutuu yleensä noin viikkoa ennen kilpailua. SM-kisoihin ilmoittaudutaan vähintään 10 päivää ennen kilpailua. Kaikki jälki-ilmoittautumiset ja maksut hoidetaan itse kilpailukutsun ohjeiden mukaisesti. Mestaruuskilpailuihin (SM, FSOM, NÅIDM) ei voi jälki-ilmoittautua.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä seuran IRMA-yhteyshenkilöön, Rade (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).