Tämän vuoden FinnSpring suunnistettiin Pohjanmaalla Rasti-Jussien ja Rasti-Kurikan isännöimänä 27.-28.4.2024. Samalla suunnistettiin Viestiliigan toinen (VL-2) osakilpailu.

20240427_203625.jpg

Kuva (Jussi Heittola, Rasti-Kurikka). Joukkueenjohtaja Vesa Kankaanpää joutui varamiehenä VL--tuleen.

Saimme viestin lähtöviivalle kaksi ehjää joukkuetta kolmesta ilmoitetusta. Kisa oli vaudikas ja joukkueiden erot pienet läpi kisan. Ykkösemme - Hannes Holmback, Eljas Talja, Tobias Jern, nousivat lopussa sijalle 37. joka takasi runsaan tusinan verran liigapisteitä. Kakkonen oli 56. Naiset jättivät Pohjanmaan matkailun sikseen.

Lauantain henkilökohtaiseen kisaan osallistui vain kuusi OK:laista. Vesa Kankaanpää oli H50A-sarjan 4. ja Jesper Donner (H20E), joka ensimmäisen kolmanneksen radiolla oli kärjessä, oli lopputuloksissa seitsemäs.

Kotipuolessa keski-Uusimaa tarjoaa runsaasti sprinttiä (vappuna TVV ja 2.5 EsAk). Sprinttiputken avasi 28.4. SK Uusi, jonka Tupla Sprintti keräsi 17 OK:laista. Parhaiten menestyivät Miina Ruokolainen (D35) ja Juha Matilainen (H40) - molemmat aamupäivän voittajia. Juha varmisti iltapäivän kakkossijallaan voiton (sekunnin erolla!) myös yhteistuloksissa. Myös junnut ovat päässeet kansallisten sprinttien makuun.