Tämän vuoden Viestiliiga (VL) on, kuten viime vuonna, 7 kilpailun mittainen. Kauden ensimmäinen tapahtuma oli 12.-13.4.2024 suunnistettu kolmiosuuksinen Kevätyön viesti Paraisilla.

FB_IMG_1713020455029.jpg

Kuva (Tony Björk). Viimevuotisesta jäi vielä portaita kiivuttavaksi.

Kilpailun isäntänä toimi Pargas IF (Piffen) ja kilpailukeskuksena paikallinen hiihtostadion. Olimme liikkeellä viidellä joukkueella (4 H + 1 D), joista kolme joukkuetta kipusi liigapisteille. Naiset olivat maalissa sijalla 45. Miesten parhaaksi joukkueeksi nousi Kakkonen (Jesper Donner, Mikko Salervo, Caj Snickars), kun Ykkönen hylättiin ankkuriosuudella. Harmittavan usein toistuva ilmiö joukkueittemme keskuudessa viime aikoina. Ykkönen oli niillä hetkillä juuri noussut hyvin juosseen Kakkosen edelle maastossa. Kakkonen oli avauksessa 23. ja Kolmonen jäännöspisteillä 44.

Viikonlopun henkilökohtaiset kisat, Saaristorastit (13.4.) - myös Paraisilla, ja Raseborgin kevät kansallinen (14.4.) FSOM-23-maastossa keräsivät viisi ja 18 OK:laista. Paraisilla "synnyinseuduillaan" suunnistaneet Tony (H45) ja Brosse (H75) sijoittuivat mukiin menevästi kun taas Raseborgin kisassa huippusuoritukset jäivät tulematta, mutta  H55 näytti ryhmävoimansa.