Kaikki asiat eivät aina mene suunnitelmien mukaisesti. Tilavarauksemme oli tarttunut jonnekin ja iltavahtimestari ei välittänyt meidän ovenavauspyynnöistämme, joten seuran 47. Syyskokous vietiin läpi suunnitelma B:n mukaisesti 18.12.2023 - Kasavuoren koulukeskuksen käytävän perällä - taukotilassa.

20230327_174318.jpg

Kuva (arkistokuva). Puheenjohtaja Kristian "Kiha" von Essen valittiin jatkokaudelle.

Kokouksen avajaiseksi Anders Juholin sai FSO:n pronssisen ansioplaketin numero 463.

Tusinan vahvuinen kokous eteni reippaasti eikä kokonaiskestokaan ylittänyt tuntia kuin hipaisemalla. Kuitenkin sekä toimintasuunnitelma että talousarvio käytiin läpi yksityiskohtaisesti. Koordinaatiotoimikunta (KorK) palasi osaksi seuran orgaisaatiota. Myös helmikuun lopulle tähtäävä FSO:n ja muiden halukkaiden alueiden hisu-mestaruuskilpailujen järjestelytilanne tuli kokousosanottajille tiedoksi. Talousarviopuolella syödään hitaasti, mutta varmasti,  mm ETOC2022 generoimaa tuottoa.

Vuonna 2024 hallitus jatkaa samalla kokoonpanollaan, sihteeriä lukuunottamatta. Carola Ray jättäytyi sihteerin pestistään ja hänen tilalle valittiin Hanna Westerlund. Näin istuvaa hallitusta OK 77:ssä ei ole koskaan valittu sellaisenaan uudestaan. Kuitenkin, koska me kaikki vanhenemme vuoden kerrallaan, valittu hallitus on kaikkien aikojen vanhin, - ensi kertaa seuran historiassa keski-iältään yli 50-vuotias.