Urakka "kaluston saattaminen käyttökuntoon seuraavaa kautta varten" eli neliosainen projekti "Ilta Luhdilla" on 16.11.2023 saavuttanut puolimatkan krouvin.

23Loftet.jpg

Kuva (Micke Berger). Vaihe "siivous".

Projektin eri vaiheet ovat (karkeasti): Yleinen epäjärjestys (kauden päätteeksi) - täydellinen sekasorto (tavaroita siirretään toimipiteiden jaloista paikasta toiseen) - inventointi ja siivous (sisältäen kivuliaan luopumisvaiheen tavaroista, joita ei välttämättä enää tarvita) - korjaukset (mm. EMIT-leimasimien paristotilanne ja rastiliput) - täydennykset (mm karttasuojukset) ja uudet säilytyslokerot (pienelle kappaletavaralle) - ja lopuksi uudelleen sijoittamiset (kulutustarvikkeet ja jatkuvassa käytössä oleva tavara etualalle, harvemmin käytössä oleva taka-alalle). 

Näin Luhti saa jälleen uuden, korkeintaan 6 kuukauden pituisen, ilmeen. Vielä ehdit mukaan rimukkaaseen likaisen työn tekoon - Nimenhuudon kautta.

Luhti-iltojen (marraskuun torstait) lisäksi ohjelmassa on myös Mökki-illat (maanantaisin). Niiden yhteydessä voi myös lenkkeillä ja saunoa. Lämpötila on siellä selvästi korkeampi kuin Luhdilla, jossa 16.11. sisätiloissa oli vain 15 astetta enemmän lämpö kuin pakkasen riivaamassa ulkotilassa.