OK Maili suunnistettiin 30.8.2023 Espoon Karhusuolla. Tapahtuma oli järjestyksessään 38. (vuodesta 1986) ja ajoista päätellen kaikkien aikojen rankin. Karhusuo ei ollut vatupassissa.

23OKMilen.jpg

Kuva (Sini Hulmi, FB-kuvakaappaus). Makupala rastiväleistä.

Sateet lakkasivat juuri ennen ensimmäisiä lähtöjä "ylipitkälle" mailille. Ratamestari Tomas Ray tarjosi, taiteilijan vapaudella historian pisimmän OK Mailin, joka oli 1680 metriä. Emme suostu uskomaan, että voittoaika, 17:00, olisi seurausta 70 lisämetristä tai tason laskusta. Rata oli vaativa (kuten perinteisiin kuuluu), maasto läpimärkä ja noususumma (170 m) oli 10% luokkaa.

Tämän vuoden OK Mailin voittajia over-all ovat Eljas Talja (H) ja Ida-Marie Eklund (D). Kilpailusarjoittain tarjolla on ikähyvityksiä, mutta radan vaativuudesta johtuen siitä (1 minuutti/ ikäsarja) oli hyötyä vain harvalle - niin selvillä erooilla tulosluettelo muodostui. Mikael voitti myös H45-sarjan. Muut voittajat olivat Jori Arrakoski (H45), Sini Hulmi (D45) ja Harry Eklundh (H60). OK Maili keräsi 23 suunnistajaa ja "kevyempi" puolimaili kolme kovaa lisää.

Mailin lisäksi kisassa ratkottiin OKM-metsäsprintissa. Sarjakohtaiset tulokset ja aikahyvityksen tuottama lopullinen järjestys selviää aikanaan. Alla vain Mailin raakatulokset (raakatuloksissa löytynyt seuraavia virheitä: Mikael D:n aika 21:30, Mari R-K:n sarja D50, Henrik W:n H45 ja Jenny J:n D12).

OK Maili raakatulokset   OK Maili ja OKM Metsäsprintti