Kevätkauden vimeiset Länsirastit (LR-9) suunnistetaan torstaina 15.6.2023 pohjois-Espoon Lahnuksessa. Tämä on viimeinen hetki "tarkistaa" kuntoasetukset ennen viikonlopun Venlojen ja Jukolan tositoimia.

23LR9.jpg

Kuva (arkistokuva). Lahnus muistuttaa Epoo-Jukolan "helpoimpia" maasto-osuuksia. Tule uskonvahbistuslenkille!

Tarjolla on jälleen koko ratapaletti (2-7 km) vaihtelevien vaikeusastein sekä myös (enimmillään) 77 minuutin Pistesuunnistuksen (Rogaining), jossa kaikki illan rastit kuuluvat tarjontaan. Lähtö tapahtuu 16:30-18:30 ja maali sulkeutuu 20:00. Rastien lisäksi luvassa on kesän ensimmäiset helteet (yli +25C).

Rastit jäävät maastoon omatoimisuunnistusta varten 15.-25.6. väliseksi ajaksi. Omatoimikarttoja voi ostaa tapahtumakeskuksesta illan aikana, verkosta (oma printtaus, katso LR-info) tai Suomenojan Nesteeltä. Lahnuksen (LR-9) jälkeen alkaa kesätauko, jolta Länsirastit palaa 3.8. - silloin Kasavuoren maastossa Kauniaisissa. 

Kuleneella viikolla (8.6.) Länsirastit (LR-8) suunnistettiin Olarin koululta. Kevyt pölynsidontasade ei säikäyttänyt LR-laisia, sillä Olarissa saavutettiin kauden huippulukemat osanoton saralla. Myös Rogaining keräsi hyvin väkeä, joka johti uuteen LR-Rogan ennätykseen. Lukemat 93 pistettä ovat nyt Olli Salon nimissä. Jos mieli kaipaa vielä Olarin rasteja,  niin ne ovat omatoimisuunnistajien iloksi maastossa aina 18.6. asti.