Kauden kolmas Viestiliigakisa (VL-3) suunnistettiin Lakeuden viestinä 28.5.2023 Seinäjoen Nurmossa. Kilpailu oli fiksusti sijoitettu SM-keskimatkan jälkitunnelmiin, joka selvästi nosti osanottomääriä kun SM-kisailijat olivat kotimatkallaan.

Kuva (by Annika Westberg-Arrakoski).OK-profiileja värjöttelemässä sateessa.

Juhlivat järjestäjät Rasti-Jussit, (50 v.), Seinäjoki, ja Rasti-Kurikka (60 v.) tarjosivat Vaasan sään vastakohdan - sadekeliä. OK 77 osallistui VL-mittelöihin viidellä joukkueella - 4H ja 1D. Lisäksi D55-kaarti kisaili paluumatkallaan D150-sarjassa.

Kilpailu oli pitkälti junajuoksua. Pienikin virhe siirsi sinut nopeasti myöhäisemmän junan kyytiin. Miesten joukkueista kolme pääsi pisteille. Ykkönen, Emil Sevelius, Jonny Donner, Hannes Holmback, oli lopuksi 11. Muut joukkueet kirjasivat sarjan 27-33-59. Kolmosen sijoitus on vuoden paras liigasijoitus, kuten myös naisten joukkueen, Olivia Hahn, Amanda Hansén, Ester Gripenberg, 31. sija. Silverladies olivat 3. harvalukuisessa sarjassaan.