Seuran perinteikas strategiasuunnittelukokous, - Syysparlamentti, on ollut telakalla muutaman vuoden, mutta palasi ympyröihin 6.11.2022 Kasavuoren koululla.

22syysparlamentti.jpg

Kuva (Micke Berger). Parlamentaarikot ennen välipalan aiheuttamaa hajautumista.

Tapahtumapaikkana syksyisessä iltapäivässä oli Kasavuoren koulun kirjasto. Paikalle oli saapunut enimmillään kymmenen teräväpäätä aivoriihikeskusteluun. Lähtölaukaus saattoi liikkeelle prosessin, joka aikanaan päättyy (kevätkokouksessa 2023 ?) seuran strategiaan, joka ulottuu vuoteen 2027, - eli seuran 50-vuotis juhlavuoteen saakka.

Paikalla olevista kahdeksalla oli nykyistä tai aikaisempaa kokemusta seuran hallitustyöskentelystä. Neljätuntista tapahtumaa moderoi nykyinen puheenjohtaja Kiha von Essen.

Iltapäivän aikana ehdimme kartoittaa tavoitteitamme, seuran resursseja sekä suunnistajapolkumme kynnys- ja karikkokohtia. Tapetilla olivat suunnistajapolku (aloittelija-junnu-nuori-valio-polku), Länsirastien solmukohdat ja niiden kehittäminen, toimintakoordinaattorin tarpeellisuus ja toimenkuva, yhteisöllisyyden vahvistaminen sekä näkymätön infra.

Kokonainen strategiapuu on elinkelpoisten oksien ja tulevien palikoiden summa.