Tämän vuoden 25manna-viesti ("kisa, jossa ratkotaan maailman parhaan seuran arvo") suunnistettiin tänä vuonna 8.10.2022 Ruotsin Huddingessä, Tukholmasta lounaaseen. Järjestäjinä toimivat OK Södertörn ja Snättringe SK.
25manna22A.jpg

Kuva (Carola Ray). Ykkösen ankkuri, Jonny Donner, leimaa viimeisellä, muun joukkueen kannustuksen saattelemana.

Aamun sateinen sää muuttui päivän aikana loistavaksi, syksyiseksi ulkoilusääksi, kun 319 joukkuetta kisaili 25 hengen vahvuisina parhaan arvonimestä. Sairastapaukset ja muut viime hetken esteet, sekoittivat pakkaamme, mutta se ei estänyt meitä suoriutumasta urakasta kahdella täydellä joukkueella ja vieläpä hyväksytysti. Viime kertaiset sijoitukset heikkenivät hieman - Ykkönen oli 51. ja Kakkonen 174. Vain Kakkosen ankkuri joutui uusintalähtöön, vaikka radat olivat odotettua hitaammat. Ykkösen huippu oli Mikael Donner (3. osuuden nopein, n. 1280 suunnistajan joukossa!) ja Kakkosessa nostamme esille  Jeremy Donner (165. osuudella 23. n. 300 juoksijan joukossa).

Menestyksekäs 25mannasuoritus perustuu neljään tekijään: Kaikki mukaan (motivoituneena ja terveenä), onnistuneet avaukset, hyvät sinkkuosuudet ja tasaiset rinnakkaismiehitykset. Onnistuimme parhaiten viimemainitun osion osalta. Ensiapupiste tuli sen verran tutuksi, että henkilökunta tunnisti OK-laiset muiden potilaiden joukosta. Kaikki pääsivät kuitenkin omin voimin paluumatkalle. Sankarit saapuvat Turun kautta pääkaupunkiseudulle sunnuntaina.

Tulokset:  25mannan viralliset  Tollsin harjoittelu (5.9)   Lue lisää > joukkuekuva.

Kuva (A.Järvenpää/ Gripenberg). Koko joukkue (mukana myös johtoa ja varajuoksijoita). Kaikki ehkä eivät ole tuttuja, joten esittelemme alhalla oikealla ryhmän kuopuksen - Olivia Eklund (alle 1 v.).

25manna22B.jpeg