Turun Suunnistajat (TuS) järjestivät XXXI Nuorisoviestin 1.10.2022 - tänä vuonna Naantalin ja Raision rajamailla vaihtelevassa säässä. Sadekuurojen lomassa aurinkokin pilkahteli.
22nuvi.jpg

Kuva (Tony Björk). Kaikki eivät välttämättä ole kuvaushetkellä paikalla. Mutta onhan jo tossakin ...

Pääjoukkomme kurvasi paikalle bussilla. Olimme liikkeellä kahdeksalla joukkueella, - joista junnujen osuus oli yksi A- (HD16, seitsemän juoksijaa ja 100 vuotta) ja neljä (!) B-sarjan joukkuetta (HD12, 2TR+2RR, 44 vuotta). C-sarjassa ("Culjettajat") paikalla oli kahden aikuis- ja yhden junnujoukkueen verran suunnistajia. Varamiehistä, huoltajista ja Mr. Hoppista puhumattakaan.

Kaikki joukkueet kiersivät ratansa hyväksytysti (32 osuutta, - tässä haaste ensi viikon 25mannan suuntaan !) ja kaikki ykkösjoukkueet paransivat viime vuotisia sijoituksiaan. A-sarjassa tulos oli 33. B-sarjassa olimme 10. (viime vuonna 25.) joukkueella Sebastian Backman, Vincent Björk, Robin Nygård, Saga Risku. C:ssä lähentelimme muinaisaikojen tähtihetkiä (OK voitti monta vuotta putkeen tämän kolmehenkisen kisan, joka kärjen osalta ei ole pelkkää kuntoilua), nyt päätyen 7. sijalle.

Jälkipelinä oli sitten perinteinen pitsahetki - tällä kertaa kiipeily- ja pallomeriaitiolla varustettuna. Nykyisin osaamme jo ennakkovaroittaa valitsemaamme paikallista leipomoa, joten yrittäjä säästyy sydäntykytyksiltä, kun bussillinen nuoria ryntää sisään.

Tussin (vedenkestävä, - sisäpiirin läppä) tulossivu