Seuraavat Länsirastit (LR-15) suunnistetaan 1.9.2022 Oittaan hiitolatujen luona. Sääennusteet "lupaavat" viileähköä (happirikasta) pilvipoutaa - eli loistosäätä suunnistuksen näkökulmasta katsottuna.

Tarjolla on perusradat 2 km helposta aina 7 km haastavaan. Tekniikkaratojakin löytyy - nyt viimeisen kerran "erillisenä" pakettina. Seuraavalla kerralla (8.9. lähtien), sana tekniikka tarkoitta yösuunnistusta eli samat päiväradat lampun kera.

Jos aikataulusi ei jousta torstaina maastoon asti, voit tulla paikan päälle ostamaan omatoimisuunnistuksesi kartan 16:30-18:30 välkisenä aikana. Karttoja voi myös hankkia (maksua vastaan) joko itse printattuna (katso LR-infosivu) tai Suomenojan Nesteeltä. Omatoimirastit ovat maastossa aina 11.9. saakka. Myös Kellonummella (tien toisella puolella) löytyy omatoimirasteja (LR-14) viikonlopuun asti (4.9.2022).

Vahvistamattomiin tietoihin nojautuen, Oittaalle kurvailee myös Suunnistajan Kaupan myyntiauto. Käytä tilaisuutta hyväksesi varusteiden ylläpitoon. Suunnistuskausi jatkuu pitkälle syksyyn.

OK-laiset ovat varmaan huomanneet, että Oittaalla ratkotaan myös seuran mestaruudet (OKM-päivä) Länsirastien (LR-15) yhteydessä. Ilmoittaudu Nimenhuutoon, niin karttapula ei pääse yllättämään.