OKM eli seuran sisäiset mestaruuskilpailut eri lajeissa kuuluvat seuran perinneohjelmaan. Vilkkaan kisarupeaman (järjestäjinä) johdosta, nämä pienemmät, mutta hyvinkin tärkeät kisat, ovat ruuhkautuneet syksyyn.

Ensimmäisenä jonossa on OKM-päivä, tavallisimmin keskimatkalla. Vanhemmat (HD16+) mittaavat voimiaan 1.9. Länsirastien (LR-15) yhteydessä Oittaalla. Kilpailun ratamestarina toimii Matias Kankkunen. Sarjat ja ratapituudet löytyvät kohdasta "Tulevat tapahtumat" ja ilmoittautuminen Nimenhuudon kautta (jotta voimme varautua suurempaan ryntäykseen).

Seuraava klassikko, nyt 37. kerran ohjelmassa, on OK Maili (siis 1609 metriä metsäsuunnistusta). Kisa suunnistetaan 7.9. Meikon vaativassa maastossa. Ohjeet ja ilmoittautuminen Nimenhuudossa. Maililla (sama kaikille) suunnistetaan nuoruus- ja koukkupolvitasoituksen turvin, mutta OKM-metsäsprintissä on normaali, syntämävuoden määräämä sarjajako. Ohjelmassa on myös hieman helpompi "puolimaili".

Suunnistuksen aatelinaisia ja -miehiä varten on 15.9. tarjolla OKM-yö, Haukkalammen maastossa, - sekin Länsirastien yhteydessä (LR-17). Puikoissa on FjärdeLaget, - sekä rtm-työn että järjestelyjen muodossa. Haukkalammella suurkaupungin valoheijastumat eivät häiritse yötunnelmaa.

Syyspitkät (Höstrundan) juostaan sunnuntaina 2.10., sopivana treeninä ennen SM-ultrapitkää.

OKM-putki päättyy tiistaina 11.10. OKM-maastojuoksuun Kauniaisten hiekkaradalla Kasavuoressa (kierros on 2350 metriä). Kisa käydään junnujen perinteisen "testijuoksun" yhteydessä. Tarjolla on, sarjasta riippuen, 1-3 kierrosta.