Tänään (26.5.2022) käynnistyi ETOC-tapahtuman kilpailullinen puoli. Ohjelmassa oli PreO-1. Perinteitä noudattaen, kun OK 77 järjestää tarkkuussuunnistuksen arvokisan, säänhaltia Esteri kasteli kisamaisemat perinpohjaisesti.
22ETOC4.jpg

Kuva (Tove Jern). Talkoovoimin tuotettuja palkintoja.

Kilpailut avattiin virallisesti pohjois-Espoossa, Luukin ulkoilukeskuksessa, ensimmäisen kisapäivän näyttämöllä. Kilpailut avasi ETOC:n suojelija, tasa-arvo ja pohjoismaisen yhteistyön ministeri Thomas Blomqvist (RKP). Avajaisissa esiintyivät myös kilpailunjohtaja Anna Jacobson (puhe) ja OK-juniori Wilhelmina Backman (viulunsoitto).

Ensimmäinen kisaosio oli PreO-1, jonka 25 rastitehtävästä selvisi virheittä peräti 17 suunnistajaa sarjassa Open, joukossa kolme suomalaista (katso väliaikatulokset). Kilpailun kahteen sarjaan (Open, Paralympic) osallistui 84 + 35 kilpailijaa 18 eri maasta. Huomenna (perjantai, 27.5.) ratkeavat mestaruusmitalit ja kunniakirjat, edelleen Luukissa. Järjestäjien tavarapalkinnot ovat yllätykselliset, mutta käytännölliset ja taatusti "OK:laiset". Kutomo-osastomme on tehnyt töitä "rannevoimin".

Huomenna on jälleen mahdollisuus tutustua ratoihin yleisösuunnistuksen muodossa kilpailun jälkeen.

PreO-1, tulokset.
Aseta tapahtuma. Public tai PreO-1. Klikkaa "välj tävling" ja jälkimmäisessä tapauksessa  sitten: O (= Open) tai P (= Paralympic).