Kevään ensimmäinen "suurkisa", FinnSpring, suunnistettiin 23.-24.4.2022 Askolassa Keravan Urheilijoiden järjestämänä. Lauantaina ohjelmassa olivat henkilökohtaiset sarjat ja sunnuntaina viestit.
22finnspring.jpg

Kuva (Tony Björk). Tulevaisuuden viestiliigalainen Cedde (H13) maalin hevosenkegässä.

Henkilökohtaisen kisan valiosarjat piti olla tarkkailukilpailuja - mutta runsaan lumen takia niistä tuli vain "tavallisia" kisoja. OK:n tusinasta Tobias Jern oli H21E-sarjan 8., Jonny Donner voitti H21A-sarjan ja velipoika Jeppe oli H18E:n 4. Ainakin kahden ensimmäisen reippaanlaiset lumilenkit kostautuivat seuraavan päivän viesteissä.

Viestikisassa ohjelmassa oli kaikki sarjat, jotka houkuttelivat 15 OK-joukkuetta lähtöviivalle. Päivän ilouutinen oli, että kaikki, viime hetken peruutuksista huolimatta, kiersivät radat hyväksytysti. Sijoituksellisesti paras (7.) kantamattomassa hankijuoksussa oli H150-joukkue. Myös viestiliiga kävi oman osakilpailunsa (VL-2). Olimme liikkeella 5H + 3D-vahvuudella. Neljä H-joukkuetta pääsi pisteille - ykkönen  Jonny Donner, Hannes Holmback, Tobias Jern oli 15. ja paras naisissa myös ykkönen 40.

FinnSpring, tulossivu   Viestiliiga, pistetilanne (2/7)