Oli jälleen salolaisen Halikko-viestin aika. Angelniemen Ankkurin järjestämä massaviesti toimi tänä vuonna 25-mannan (joka peruuntui) korvikkeena ja vieläpä sen alkuperäisenä päivänä - 10.10.2021.

Kuva (Sini Hulmi). Täällä ollaan! Kakkosjoukkue (Vesa Kankaanpää) tulee esimmäiseltä osuudelta vaihtoon joukkueen parhaalla sijoituksella (kilpasarjan 28.). Jatkajana "viestintämies" Rade Mårtenson.

Kisa käytiin syksyisessä, lempeässä tihkusateessa, joka hieman latisti tunnelmaa vaihtopuomilla mutta ei välttämättä seurateltassa. Olimme liikkeellä kolmella joukkueella - kaksi kilpasarjassa ja yksi joukkue kuntosarjassa. Kaikki kolme joukkuetta (45 suunnistajaa) suoritti osuutensa hyväksytysti. Matka on kaikille sama, mutta kuntosarjaan ei tarvitse hankkia lisenssiä tai sen osalta murehtia ikä- tai sukupuolirajoituksista. Matkaan lähti 115 joukkuetta joista 51 kuntosarjan puolella.

Ykkönen heilui läpi kisan sijoituksilla 10.-14. ja kakkonen 28.-40. Kilpailu korosti jälleen kerran yksilöosuuksien tärkeyttä yleensä ja avausosuuden merkitystä erityisesti. Jos kaikki suunnistavat "normaalisti", niin kilpailu etenee suuressa kuvassa avauksen määräämässä ikkunassa. Lopputuloksissa ykkönen sivusi viime vuotistaan (13.) ja kakkonen oli maalissa 35. (kilpasarjan 32. - taitaa olla seuraennätys). Kuntosarjassa kolmonen saapui maaliin sijalla 65. (kuntosarjan 14. joukkue).

Heidi Torp-Donner sai joukkueiden hankalan muodostuspalapelin näyttämään helpolta - viime hetken takaiskuista huolimatta.

Tulossivu