Seuran yösuunnistuskisat (OKM-yö) suunnistettiin 30.9.2021 Länsirastien finaalin yhteydessä Vaakkoin maastossa, - Saarijärven uimarannan parkkipaikalta. Sää oli pilvipoutainen, joka vielä alleviivasi Vaakkoin öistä erämaatunnelmaa.

Kuva (Micke Berger, arkistokuva). FjärdeLaget vastaanotti, sekä Länsirastilaiset että OK:n yöketut maaliin.

Länsirastien finaalikierros (LR-20) keräsi lähes vuoden ennätysosanoton paikan päälle, josta suurimmat kiitokset kuuluu yöosioon (ja OKM-yöhön) kokoontuneille OK:laisille. Syrjäisestä sijainnistaan huolimatta, yökisan ennätysosanotto jäi vain kourallisen osanottajan päähän. Seuran mestariketut, Johan Uusimäen haastavilla yöradoilla, ovat Fabian af Hällström (H21) ja Vivian Lindholm (D21). Paikalla oli monta yö-ensikertalaista, mutta poissaolollaan loistivat (eivät valaisseet !) myös moni vakio-yösuunnistaja.

Länsirastien "rääppiäiset" jatkuvat vielä Haukkalammella (LR-19) 3.10. ja Vaakkoissa (LR-20) 10.10. asti omatoimisuunnistuksen merkeissä. OK-kauden seuraavat kohokohdat ovat OKM-maasto 12.10. ja suunnistusrintamalla Espoo Sprintti Cup (ESC-2) Kasavuoressa jo 4.10.2021.

OKM-yö, tulokset