Särkänniemi-suunnistus - nykyisin alle 16-vuotiaiden sprinttisuunnistus on, Tampereen Kooveen isännöimänä, suunnistettu yli 40 vuotta. Nyt, 18.9.2021, OK 77 junnut tekivät paluun runsaan 10 vuoden tauon jälkeen.

Kuva (Henkka Backman). Born to boom.

Seura oli liikkeellä 15 suunnistajan (jotka lähes kaikki mahtuivat kuvaan) voimin, tukenaan kourallinen aikuisia autonkuljettajina (ja rannekkeiden maksajina). Sää oli syksyisen vaihtelevaa - auringonpaistetta, pilvistä, sadekuuroja. Mutta jos sade ei päässyt kastelemaan, vahingon pääsi korjaamaan joko Tukkijoella tai Joutsenlammella. Karusellit ja muut härvelitkin testattiin ja hyviksi todettiin. Ilme säilyi iloisena iltaan asti.

Että miten meni ?? Hyvinhän siinä !! (jonka Särkänniemen tuloksista voi tarkistaa).

Samaan aikaan Siuntion ja Kirkkonummen rajametsissä naapuriseura Lynx vietti 50-vuotisjuhliaan. Juhlia kunnioitti läsnäolollaan saman verran OK-suunnistajia (15). Pääasiassa liikenteessä oli oldies-osasto (21:set keskittyivät Viestiliigan finaaliin ja junnujen kärki riemuitsi Tampereella). Vellamo Toivonen (D70) johti voitollaan, kuntoutustauolta palattuaan, Silver Ladyt menestykseen. Järjestäjiä tuki myös Caj Snickars, jonka käsialaa kisakartta oli. Iltapainotteinen Viestiliiga ehtii vasta "aamupäivälehteen".

Lynx 50, tulokset