Kauden 9. Länsirastit suunnistettiin 10.6.2021 Kauniaisten Kasavuoressa loistavassa (joidenkin mielestä liiankin hyvässä) kesäsäässä. Tämä oli kauden ensimmäisen LR-tapahtuma paikan päällä. Jälleennäkemisen riemusta ei voinut erehtyä.

Kuva (Micke Berger). Tuttu telttakatos oli pystytetty Kasavuoren koulun pihapiiriin.

Osanottomäärät yllättivät järjestäjät siinä määrin, että valmiiksi painetut keskimatkojen kartat loppuivat kesken. Paikalla oli suunnistajien koko kirjo huipuista aloittelijoihin. Epäviralliset tiedot kertovat, että paikalla oli sadan verran metsään pyrkijää. Tulokset ilmestyvat aikanaan LR-infosivulle. Myös Suunnistajan Kaupan myyntitiskillä rahat ja tavarat vaihtoivat omistajaa vilkkaaseen tahtiin. Rastit (ilman leimausyksiköitä) jäävät metsään 10 päivän ajaksi (10.-20.6) omatoimisuunnistajien iloksi. Karttoja löytyy sekä Suomenojan Nesteeltä että verkosta LR-infosivun kautta.

Ensi viikolla (17.6.) suunnistetaan kevätkauden viimeinen LR-tapahtuma Nuuksiontien varrella Kaitakorvessa. Sekin noudattaa tämän päivän kaavaa, - paikalla tapahtumapäivänä ja sen jälkeen jälkihikenä 10 päivää omatoimijoiden iloksi. Ja Kelonummellakin löytyy vielä rasteja omatoimisesti 13.6. (sunnuntai) saakka.

Suunnistuksen riemua!