Suunnistuksen ensimmäiset SM-kilpailut käytiin 6.6.2021 Naantalin Merimaskussa. Kilpailua isännöi Turun Suunnistajat ja ratamestarina hääri mökkipitäjässään Janne Salmi.

Kuva (Timo Tolkki). Karsinnan paras Donner - Jani (H55, kuvassa vas.), voitti eränsä, mutta finaalissa velipoika Mikael (H50) oli terävämpi.

Kilpailu käytiin kesän ensimmäisessä hellesäässä. Maasto oli fyysisesti rankkaa ja radat teknisesti haastivia, joten lopussa tuli virheitä, kun tossu ja aivot eivät olleet synkroonissa keskenään.

Seuralla oli 37 suunnistajaa kisapaikalla. Heistä 12 pääsi A-finaaliin karsinnan kautta ja 8 lisää yksijakoisen kisaformaatin ansiosta. Jan "Jani" Donner (H55) oli OK:n paras karsija - eränsä ykkönen. Pääsarjoista Erik Haajanen selvisi ainoana 21-sarjalaisena A-finaaliin.

Iltapäivän finaaleissa tuli SM-kultaa Mikael Donner'in (H50) ansiosta, -  jälleen kerran seuran paras lopputilityksessä. Ilahduttavasti seitsemän muutakin OK-laista oli kymppisakissa, lähimpänä mitalia Ann Lindholm (D60/ 4.) ja Jani (H55/ 4.). SM-avauksessamme otimme muukiinmenevät 24 SM-pistettä. Uusia SM-pisteiden kerääjiä OK:n väreissä olivat Miina Ruokolainen (D35/ 5.) ja tuore vahvistuksemme Olivia Hahn (D18/ 7.). Myös JWOC-tarkkailuissa loistanut Jonny Donner (H20/ 5.) pääsi SM-pisteille.

Järjestäjien tulossivu