Kauden seitsemännet Länsirastit (LR-7) suunnistetaan Espoon Puolarmaarin nurkilta. Tapahtumapäivä on 27.5.2021 mutta kartat ilmestyvät myyntiin jokunen päivä aikaisemmin. Rastit ovat maastossa 27.5.-6.6. välisenä aikana.

Kuva (kuvitus). Rastilippujen lisäksi maastossa on havaittu pääskysiä. Joten kesän merkit ovat ilmassa.

Ratamestari Rasmus Mårtenson tarjoaa täyden kattauksen 2 km helposta aina 7 km haastavaan asti. Tekniikkatarjonta on tällä kertaa monitekniikkaa, eli vaihtelevasti suunnistekniikan eri osa-alueita. Rastit käydään omatoimisuunnistuksena tälläkin kerralla. Karttoja voi tilata LR-INFO-sivun ohjeiden mukaisesti tai suoraan Suomenojan Nesteeltä. Mutta katse tulevaisuuteen. Pikkulinnut (pääskyset?) visertelevät, että parin viikon kuluttua (LR-9?) olisi mahdollisuus siirtyä hybriidi-Länsirasteille (paikan päällä + omatoimisesti). JOS niin käy (ole huoletta, kerromme kyllä aikanaan), paikalla voisi olla myös Suunnistajan Kauppa (?).

Se olisi oiva mahdollisuus kohentaa kenkä- ja kuositasoaan, sopivasti tuleviin juhliin! Siis juhliin?? Niin kauden 10. Länsirastit (LR-10) ovat samalla 500. OK 77:n järjestämät Länsirastit. Siihen mennessä on tyydyttävä arkiseen aherrukseen mm vielä metsässä olevilla Oittaan (LR-6, 30.5. saakka) rasteilla.