Viikonloppu 22.-23.5.2021 on suunnistuksellisesti ollut erittäin vilkas. Ohjelmassa on ollut SM-kilpailuja, nuorten MM-tarkkailuja, kansallisia kisoja sekä aluemittelöitä. Eikä varmaan Cup-7 ja Länsirastitkaan ole jäänyt ilman osanottajia.

Kuva (Pauli Leinonen, S-JKL). Jonny Donner oli vakuuttava viikonlopun tarkkailukisoissa.

• Pyöräsuunnistuksen ensimmäinen SM-viikonloppu sotkettiin Espoon Olarissa (Espoon Suunta). Iskukaksikostamme parempi oli Vesa Kankaanpää (H45) pitkän matkan 8. sijallaan.
• Nuorilla oli MM-tarkkailut, lauantaina Korpilahdella (keskimatka, Suunta JKL) ja sunnuntaina pitkä matka Joroisissa (Savon Suunta). Jonny Donner (H20) oli lauantaina 3. ja vielä sunnuntaina 8., - vakuuttava kokonaispanos. D20-kaksikkomme oli keskimatkalla sijoilla ynnä muuta, mutta sunnuntaina tuli skarppausta ja Lydia Mårtenson (D20) nousi sijalle 26. Jonny kommentoi: "Lauantai: Oli vaikea rata ja sai tehdä tarkkaa työtä melkein koko ajan, täytyi varsinkin rastinotossa olla tarkkana. Sunnuntai: Kisa lähti hyvin käyntiin, piti pitää vauhtia kun oli nopea maasto. Viimeiset 3 kilometriä oli sitten rankkaa kun energiat loppui."
• Korpilahden ja Joroisten kisoissa suunnistettiin luonnollisesti myös kansallisia sarjoja kuten myös Karkkilassa (22.5.) ja Orimattilassa (23.5.). Karkkilan (Karkki-Rastit) parhaat sijoitukset kirjasivat Benjamin Korento (H18/ 3.) ja Sofia Slotte (D18/ 2.). Orimattilassa isännöi RasVa (eli Rastivarsat) kun kolme OK-laista ylsi palkintokorokkeelle. Jori Arrakoski (H50) palasi voittojen tielle pitkän tauon jälkeen.
• Pohjanmaan retkikuntamme (Fabian af Hällström, Tobias Jern) otti H21-sarjassa mittaa paikallisista suuruuksista ÖID:n keskimatkan avoimissa mestaruuskilpailuissa (Närpes OK). Tobbe oli täpärästi parempi - sijoitukset 4. ja 5.