Kauden avaus Nuorisosarjasuunnistusten osalta (kaikkiaan NS-231.) suunnistettiin 18.5.2021 Sipoon Söderkullan hiihtokeskuksesta koronarajoituksin järjestettynä. Tapahtuma oli kauden ensimmäinen, toivottavasti, kuuden NS-kisan sarjassa (viime vuonna kausi supistui neljään NS-kisaan).

Kuva (Anna Jacobson). TR-suunnistajat kirivät maaliin, Fanny Bäck ja kisauransa (voitolla) avannut Otto Kekäläinen.

Sibbo-Vargarna tarjosi "kunnon" kisat. Mukana oli vajaan 50 NS-kisailijan lisäksi Kompassi-suunnistajia kolmesta keski-Uusmaalaisesta seurasta. Paikalla oli 17 OK:laista, Kompassikisasta poiketen, myös D15-18-sarjalaisia. Vain poikamme siinä ikähaarukassa puuttuivat. Vaikka Söderkulla on tuttu (vetäjille, huoltajille ja vanhimmille suunnistajille) niin nuorimmille paikka on riittävän haastava reitinvalintavaihtoehtoineen ja aina yllättävine kokeuseroineen. Tällä kertaa myös nuorten (15-18) radat tarjosivat kunnon tiistaitreenin haastavilla radoilla. Kevyt tihkukuuro viilensi häntäpään lähtijöitä hetkeksi, - kotimatkalla vettä tuli jo kaatamalla.

OK Trian'in tulossivu

NS-sarja jatkuu tiistaina 25.5.2021 Espoon Puolarmaarissa, jolloin olemme järjestysvuorossa, ja sunnuntaina 30.5. Porvoon Virvikissä, - NÅID:n kisapäivän yhteydessä. Molemmat kisat vaativat ilmoittautumisen IRMA:n kautta. Ne OK:n junnut, jotka eivät vielä tunne itseänne NS-kisakuntoisiksi, voivat osallistua Puolarmaarissa pidettettävään junnuharjoitukseen (harjoitukseen ilmoittaudutaan vetäjien tai Nimenhuudon kautta).