Cup-7, seuran sisäinen harjoituskisasarja on päässyt puoliväliin - eli viiden kierroksen verran eteenpäin kalenterissa. Kilpailussa on sarjat H, D ja Pistekisa. Viikolla 19 juostaan "metsäsprinttiä" Kiikarivuorella.

Kuva (näyttökuva, Caj Snickars). Kartanpiirtäjän näkemys  Kauniaisten "huipusta".

Cup-7 on tänä keväänä käynyt Veikkolassa ja Harvinmäellä (molemmat Kirkkonummella), Friisilässä ja Elfsvikissä Espoossa sekä nyt Kauniaisten Kiikarivuorella. Osoanottomäärät ovat, kuten viime keväänä, laskusuunnassa sitä myötä kun kisakaruselli vilkastuu. Ja koska avautuminen tänä keväänä on reippaampaa kuin koronakeväällä 2020, niin myös kokonaismäärät ovat laskussa - nyt noin 230 (rekisteröityä) suoritusta. Kiikarivuoren kiertäneet toteavat: "Aika tiukka. Sanoisin että fyysisesti vaikeampi kuin teknisesti. Sit oli yleensäkin vaikeuksia päättää mennäkö rinnettä suoraan vai kiertää kauempaa".

Cup-7, tulossivu

Kiikarivuori (huippu on 68 m merenpinnasta) on Kauniaisten korkein piste. Mäki on oma- ja rivitalotonttien ympäröimä, mutta pohjoisrinne (rauhoitettu jalopuulehto) tarjoaa riitttävän laajan alueen Cup-7-radoille. Kartta(pala), Caj Snickars'in käsialaa, on tuore osa Kauniaisten sprinttikartan päivitystä ja laajennusta. Edellinen kartoitus alueelta oli osa 1:10 000-mittakaavaista Kauniainen-Grankulla-karttaa, joka 1997 ensimmäisenä suunnistuskarttana kattoi kokonaisen kunnan Suomessa. Pääkartoittajana oli silloin Jouni Junkkaala ja alaurakoitsijana Kiikarivuorella hääri Saila Korento.