Junnut ovat jatkaneet siitä, mihin vilkkaan Talvimoniottelun (TMO) jälkeen jäivät. Harjoituspäivä on toki muuttunut perinteiseksi tiistaiksi, mutta meno senkun kiihtyy.

Kuva (Mia Engström-Risku). TMO:n palkittuja rivissä.

TMO:n palklintojenjako tapahtui 27.4.2021 Kasavuoren harjoituksen yhteydessä. Sarjojensa huiput olivat Max (Pokaalisarja) ja Saga Risku (HD12) sekä Sander Malmström (Supersarja). TMO:n tulokset. Samalla saatiin päätökseen talvikauden yli ulottuva "mukanaolokilpailu" (Aktiviteettikilpailu), jonka 10 parasta palkitaan syksyn palkintojen jaossa. Kärjessä olivat Basse Backman, Minéa Nygård ja Saga Risku. Lisäksi yksi junnu saavutti "kunniakirja-rajan" (100 läsnäoloa) - nimi paljastuu syksyllä. Mainittakoot, että viikkoa aikaisemmin - 20.4. - kauden uusi ennätys naulattiin peräti 29 junnun voimalla.

Kasavuoressa on myös harjoiteltu "oikeita" kilpailuja. Näitä taitoja pääsi testaamaan SUU:n ensimmäisessä 9-14-vuotiaille suunnatussa Kompassi-kilpailussa Kivenlahdessa 6.5.2021 (järjestäjänä Espoon Akilles). Vaikka olemmekin kyseissä kisasarjassa "kuunteluoppilaita", se ei estänyt 11 junnun saapumisen lähtöviivalle. Parhaiten sprinttikisassa, tulosten perusteella, pärjäsi Vanessa Värtinen (D12TR, 3.), mutta lupaavia kisasuorituksia löytyy runsaasti. Vauhti riittää, tarkkuutta ja sujuvuutta voi aina parantaa. Kisatulokset.

Meidän omat "kompassikisamme" -  Nuorisosarja-suunnistukset (NS) käynnistyvät 43-vuoden perinteitä kunnioittaen 18.5.2021 Sipoon Söderkullassa. Viikkoa myöhemmin (25.5.) järjestäjänä on OK 77 ja NS-suunnistukset päättyvät kevään osalta NÅID-M:n yhteydessä 30.5. Porvoon Virvikissä. NS-kisat ovat 7-18-vuotiaille ja ilmoittautuminen tapahtuu SSL:n IRMA:n kautta.