Hiihtosuunnistuksen SM-kilpailut jatkuivat Vimpelissä 27.-28.2.2021. Isäntänä toimi melko uusi seurayhdistelmä Järviseudun Rasti, kotikuntana Alajärvi. Ohjelmassa olivat R2-ryhmän keskimatka (lauantaina) ja pitkä matka (kaikki sarjat, sunnuntaina).

Kuva (Raisan oma arkisto). SM-kultamitalisti.

Seura oli liikkeellä 8 hengen ryhmällä. Raisa Sell (D45) "lämmitteli" lauantaina keskimatkan SM-hopealle mutta paransi siitä vielä pitkällä matkalla (sunnuntaina) yhdellä pykälällä. SM-kulta oli Raisan suunnistusuran kolmas. Mitalin tuntumassa olivat myös Annika Westberg-Arrakoski (D55) - keskimatkalla 5. ja pitkällä matkalla pykälän verran terävämpi, - 4. Saman sijoituksen saalisti myös Jonny Donner (H20) pitkällä matkalla - neljäs. Viikonloppuna tuli 23 SM-pistettä ja kahden viikon takaiset kisat mukaan lukien tämä talvi johtanee kohti seuraennätystä talven pistemetsästyksessä.

Alun Talvirastien yhteydessä ratkaistiin myös tämän talven FSO-mestaruudet hiihtosuunnistuksessa. Seuran saldo oli 6 kultaa ja saman verran hopeamitaleita. Tämä antaa neljännen sijan alueen seurojen keskuudessa, edellä ÖID:n Femman, Falken ja Minken. Kaksoismestareita olivat Jesper Donner (H17) sekä edellä mainitut Raisa ja Annika.

Alun kisasivu