Talvimoniottelu on edennyt kuudenteen (6.) lajiinsa. Tänä vuonna on jokaisena torstaiiltana ollut tarjolla kunnon talvisäätä, niin myös 4.2.2021 Espoon Puolarmaarissa, jolloin pakkanen paukkui - 12 C-asteen verran.

Kuva (Mia Engström-Risku). Ampumapenkka odottaa hiihtäjiä.

Ohjelmassa oli ampumahiihtoa normaalimatkalla. Hiihtomatka oli kaksi kilometriä, mutta ohje kääntömerkistä kilometrin kohdalla ei mennyt kaikilla osanottajilla perille (kilometrin verran ylimääräistä hiihtoa ei sinäänsä haittaa, mutta siitä ei kello tykkää). Ampuma-asemia oli vain yksi, jossa "ammuttiin" 8 laukausta. Jokainen ohilaukaus antoi minuutin verran lisäaikaa. Ammuksina olivat järjestäjien tarjoamat, esivalmistetut lumipallot (heittohetkellä jo jääpalloja). Osuminen tuotti ongelmia, osittain pitkästä ampumamatkasta johtuen. Cedric Björk otti uransa ensimmäisen TMO-lajivoiton.

Talvimoniottelun jatkosta ilmoitetaan totuttuun tapaan sunnuntaina (7.2.). Pistetaulukossa Pokaalisarjassa huomioidaan 6 parasta suoritusta (kahdeksasta) ja HD12-sarjassa 5/8 lajia. Myös harvemmilla osanottokerroilla voi päästä palkinnoille, jos selän taakse pisteissä jää hyväksytyn sarjan saavuttaneita kilpailijoita.

Tulokset, ah   Pistetilanne (6 lajia)