Kalevan kierros on saman ikäinen kuin OK 77 eli käynnistyi vuonna 1977. Kilpailu on kuuden kestävyyslajin yhdistelmäkilpailu. Lajeina ovat luistelu, hiihto, juoksu (maraton tai sen puolikas), soutu, pyöräily ja päätöslajina (useinmiten) suunnistus. Tämän vuoden kisa oli siis 44. järjestyksessään. Huonoluminen talvi pudotti hiihdon tämän vuoden lajivalikoimasta.

Kuva (Kuvakaappaus Kalevankierros.fi). Keskellä voittaja Antti Järvenpää.

Antti Järvenpää, joka kisassa edusti Kuntokonnat-nimistä yhteisöä, nousi viimeisen lajin neljänen sijansa ansiosta kokonaispisteiden ykköseksi. Suunnistus käytiin Espoon Puolarmaarin maastossa lauantaina 31.10.2020. Antin muut lajisijoitukset olivat juoksu (1.), pyöräily (8.), luistelu (9.) ja soutu (yksinsoutuna Sulkavalla, 12.). Voitto oli Antin kolmas putkeen. Tämän vuoden kisaan osallistui myös Matias "Mati" Kankkunen (suunnistuksen 6.), joka yhteistuloksissa oli 247. (Kalevan kierroksen sijoitukset määräytyvät ensisijaisesti osanottokertojen mukaan, - Matillla kaksi lajia, ja toissijaisesti pisteiden mukaan).

Kautta aikojen Kalevan kierrokselle on, nopean silmäyksen jälkeen, 3121 kilpailijan joukossa osallistunut 22 henkilöä, jotka jossain vaiheessa uransa aikana ovat edustaneet OK 77:ä suunnistuksessa. Heistä yhdeksän löytyy edelleen seuramme jäsenluettelosta. Vellamo Toivonen taisteli nuoruudessaan monta vuotta (1970-90-luvuilla) KK:n naisten sarjan kärjessä ja onnistui lopulta sarjansa myös kerran voittamaan. Yksi "syy" seuraan liittymiseen oli suunnistustaidon parantaminen, sillä nimenomaan siihen lajiin Vellamon kokonaiskisan voitto karahti monena vuonna.