Lauantaina 3.10.2020 OK 77:n juniorisuunnistajat suuntasivat jälleen Turun Suunnistajien Nuorisoviestiin Nousiaisiin.
20201003 nuorisoviesti Nousiainen

Kuva (Anna Jacobson). Nuorimmat juniorimme Nousiaisissa (B-sarjan joukkueet).

A-sarjassa joukkueemme Viljami, Max, Sora, Lumi, Jermu, Alex ja Jeppe maaliin sijoittui 37:ksi kaikkiaan 46 lähteneen joukkueen joukossa. Jukkueet A-sarjassa muodotuvat 7 suunnistajasta, joiden yhteisikä on enintään 100 vuotta.

B-sarjassa 1-joukkue Voima, Elmo, Robin ja Saga oli 50. sekä 2-joukkue Linda, Jenny, Vincent ja Minea oli 57. Muutamat näistä nuorista junioreista olivat ensimmäistä kertaa mukana Nuorisoviestissä. B-sarjassa oli 73 joukkuetta ja joukkueen yhteen laskettu ikä enintään 44 vuotta.

Autokuskien kuntosarjassa meillä oli kolme joukketta. Kaikki kuusi joukketta (24 suunnistajaa) saivat hyväksytyn tuloksen. Nuorisoviesti päätettiin tietenkin perinteisesti kotimatkan yhteisellä pizzapartyllä. Koronaviruksesta johtuen pizzat olivat tänä vuonna take-away- ja ulkoilmaversioita Nousiaisten kirkonkylässä. Suurkiitokset menevät joukkueenjohtaja Henkka Backman'ille, joka loihti paikalle kuusi täyttä joukkuetta, viime hetken poisjäänneistä huolimatta.

Kisasivut ja tulokset

Huomenna sunnuntaina samassa maastossa suunnistetaan Viestiigan osakilpailu Lukkari-viesti ja Oravatonni. OK 77 on kilpailussa mukana kolmella sekä nais- että miesjoukkueella. Linkki: ISTV:n web lähetys.