Sarjasuunnistuksen (NS) 42. kausi saatiin päätökseen, haastavista ulkoisista olosuhteista huolimatta. Sarjan viimeinen kisa suunnistettiin NÅID:n mestaruuskilpailujen yhteydessä 6.9.2020.

Kuva (Kuvituskuva vuosien takaa, Sverre Slotte). Iloiset ilmeet maalissa ovat NS-kisan suola.

Tapahtumien lukumäärä supistui neljään (4) kisaan, kun koko kevätkausi jouduttiin perumaan. Pientä hankaluutta aiheutti myös OK 77:n odotukset ETOC2020:n suhteen, joka alunperin oli siirtänyt NS-kisamme syksyyn (joka tässä tilanteessa olisi jättänyt OK Orientin harmillisesti ilman omaa kisaa). Neljän kisan sarja johti myös siihen, että kaksi osanottoa riitti palkinnoille ja vain kolme kisaa huomioitiin loppupisteissä. Näistä muutoksista ja kilpailijoiden halusta kokeilla erilaisia kilpailumuotoja (ja ratapituuksia) seurasi myös tavallista enemmän jaettuja sijoituksia - jopa sarjavoittoja.

Osanottomäärät pienenivät tuntuvasti, sekä koronarajoituksista että jokaisen seuran alkeiskurssien poissaolon takia. OK-laiset osallistuivat 28 nuoren voimin, jotka kuittasivat 17 osakilpailuvoittoa ja joista 19 saa aikanaan NS-palkintopokaalin.

NS-tapahtuman oma sivu (sis. lopputulokset)