"Sateen jälkeen, - tulee poutasää". Niin myös suunnistusmaailmassa. Kasavuoren Länsirasteilla Kauniaisissa 10.9.2020 oli tarjolla mallikasta syyssäätä - aurinkoa ja reipasta tuulta.

Kuva (Arkistokuva, Micke Berger). Maalivaate houkuttelee suunnistajat maaliin.

Ratamestari Matias Kankkunen tarjosi kauden erikoisen - sekä helpon että vaikea 2 km radan. LIsäksi kolmen kilometrin lenkki ei enää ollut pidennetty kakkonen,  vaan om vaikeahko vaihtoehto. Ylipäätään ratoja voi kutsua haastaviksi - vai viihtyvätkö osanottajat muuten vaan pitkään maastossa säästä nauttien?

Aurinkoisinkin päivä hämärtyy illaksi, jolloin LR tarjosi tekniikkaosiona kauden ensimmäisen yösuunnistuksen. Suunnistajien pimeäsuunnistuksen aitoutta parannettiin pitämällä kuntoradan valaistus sammuksissa yösuunnistuksen ajan. Koronakammo on ilmeisesti hellittämässä, sillä nyt tuli kauden paras tilastoluku paikalla järjestettyyn kisaan - yli 120 suunnistajaa. Suunnistajan Kaupan tarjoilu otettiin innolla vastaan. Kasavuoren rastit pidetään maastossa 20.9.2020 asti omatoimisuunnistusta varten. Karttoja voi tilata verkosta (katso LR-infosivu) tai käydä ostamassa Suomenojan Nesteeltä. 

Ensi viikolla (17.9) LR-karavaani siirtyy erämaahan - vuorossa on Haukkalampi Nuuksiontien pohjoispäässä. Sielläkin on teemana yösuunnistus.

Länsirastien infosivu (sisältäen tulokset).