Länsirastit suunistettiin 20.8.2020 Latokaskessa. Ratoja kiersi runsaan 70 suunnistajan iloinen porukka elokuun lämpimässä illassa.
20200820 LR maasto

Kuva (Tove Jern): Länsirastit-maastoa Latokaskessa.

Radoissa oli valinnan varaa ja löytyi valikoimasta myös junnuille oma rata, jolla iloiset naamat kannustivat juoksijaa eteenpäin ja surullisemmat kehottivat kääntymään toiseen suuntaan. Varttuneempi kuntosuunnistaja toivoisi välillä vastaavaa kannustusta metsässä!

Pientä hässäkkää aiheutti perätön viesti metsästä puuttuvasta emit-leimasimesta. Olihan se leimasin siellä paikallaan, mutta hässäkkä aiheutti tulospalveluun pienen omituisuuden, joka on nyt korjattu. Jos siis eilen ihmettelit väliaikojasi, niin tarkista https://lansirastit.fi/ -sivulta tarkistetut väliajat. Nyt ne ovat kunnossa. Pahoittelemme tapahtunutta, mutta antoihan tämäkin yksityiskohta aihetta moneen mielenkiintoiseen keskusteluun.

Jatketaan harjoituksia ensi viikolla Kellonummella. Siellä tekniikkaradoilla suunnistetaan erityisesti käyrien avulla.

Latokasken rastit ovat maastossa seuraavat kymmenen päivää, eli omatoimirasteille on mahdollisuus 30.8 asti. Omatoimisuunnistajille karttoja voi ostaa netistä https://lansirastit.fi/ ja Suomenojan Nesteeltä.

Lisäinfoa https://lansirastit.fi/ ja jäsenille intrassa.