Syksyn suunnistuskausi on jatkunut vilkkaasti useammassa tapahtumassa.

20200816 Husqvarna vinnare Saga Max

Kuva (Mia Engström-Risku). Tyytyväiset voittajat Saga (D10) ja Max (H12) Sipoossa.

Alle 18 vuotiaiden oma viesti Nuorten Jukola suunnistettiin Mikkelissä lauantaina 15.8.2020. OK 77 oli mukana kahdella joukkueella. Molemmat joukkueet saivat mukavat tulokset 140 joukkueen kilpailussa. 1. joukkue saapui maaliin sijalla 51 ja 2-joukkue sijalla 98. 2-joukkueessa oli mukana Kyrös-Rastin ja Pargas IF vahvistukset  suunnistajapankista Kilpailukeskus ja -maasto Mikkelin ravirata oli sama kuin "isossa" Mikkeli-Jukolassa 2009. Nuorten Jukola 2020 kisasivut.

Mikkeliläisseura Navin nuorten kisaviikonloppu jatkui sunnuntain henkilökohtaisilla kilpailuilla. 14-vuotiailla oli Kultainen kompassi finaali yhteislähdöllä ja 16-18 vuotiailla INOV-8-liiga. Päivän paras OK-sijoitus oli Jesper Donnerin (H16) 6. sija.  Kisasivut.

Sunnuntaina 16.8. kilpailtiin Sipoossa perinteinen Husqvarna-kisa henkilökohtaisella keskimatkalla. Tulosluettelossa oli mukana 13 OK:laista. Saga (D10) ja Max Risku (H12) sekä Vellamo Toivonen (D70) ottivat hienosti sarjavoitot kotiin. Husqvarna-kisan kisasivut.

Kuva (Caj Snickars). Ensimmäinen vaihto (Tobbe Jern on lähettänyt Mikko Salervon matkaan).

Junnujen lisäksi Mikkelin seudulle matkustivat myös seuran edustusryhmän miehet. Sunnuntaina 16.8. suunnistettiin Viestiliigan toinen osakilpailu Medilaser-viesti Anttolassa. Tobias Jern näkyi useaan otteeseen TV-kuvissa ja tuli avausosuudelta hienosti vaihtoon kymmenentenä 47 joukkueen joukossa. Mikko Salervo ja Caj Snickars jatkoivat viestiä ja joukkue tuli lopulta maaliin sijalla 21. Medilaser-viestin kisasivut, Viestiliiga-sivut.

Junioreiden ja nuorten ohjelma jatkuu jo heti ensi tiistaina (18.8.) OK 77:n järjestämässä nuorisosarjasuunnistuksessa (NS) Espoon Hanikassa. Elokuun NS on poikkeuksellisesti vasta kauden ensimmäinen kevään tapahtumien tultua peruutetuiksi korona vuoksi. Nuorisosarjasuunnistuksen kisasivut.