Länsirastit2020 –kausi ottaa seuraavan askeleen omatoimisuunnistuksella Espoon Keskuspuistossa. Suunnitteluvaiheessa lähdön piti ollaPuolarmaarissa, mutta ratamestari on sovittanut radat vallitsevaan tilanteeseen ja mahdollisia lähtöpisteitä on useita! Rastiliput ovat metsässä 17.-30.5. 
2020 LR kodlappar

Kuva (Tove Jern): Länsirastit rastien koodilappuja

Ratamestarin terveiset: ”Nyt suunnistetaan Espoon Keskuspuiston länsiosassa, maasto koostuu pienehköistä kalliomuodostelmista ja runsaasta ulkoilupolkuverkostosta. Radat ovat kiertäviä, joten voit vapaasti valita oman lähtö ja maalipisteen pitkin rataa.

Ratavaihtoehdot ovat:

  • 3km (kaksi erilaista rataa samalla kartalla)
  • 5km/7km (molemmat vaihtoehdot samalla kartalla)
  • Tekniikkarata 5km/7km jossa erilaisia momentteja: normaalisuunnistusta pidemmillä ja lyhyillä rastiväleillä, suunnistusta hyödyntäen korkeuskäyriä, ja suunnistusta kartalla josta on poistettu ”häiritsevät” polut.

"Iloa metsässä!”

Jäsenet löytävät tarkemmat ohjeet ja karttalinkit kotisivulta (https://www.ok77.fi/fi/lansirastit-intra). Muut löytävät lisätietoja ja kartanostomahdollisuuden tästä: https://lansirastit.fi/. Puolarmaarin jälkeen on vuorossa Kellonummi jo ensi sunnuntaista 24.5 alkaen.