Seuran sisäinen sarjasuunnistus, Cup-7, palaa ohjelmaan muutaman vuoden tauon jälkeen. Cup-7 on sprintti- ja/ tai keskimatkalla juostava suunnistuskisa, jossa ratoja löytyy junnuista valioille (tämä ei ole ikä- vaan taitomääritelmä).

Kuva (kuvituskuva, Liva Westerback). Harva Cup-ratamestari merkitsee rastit näin näkyvästi.

Tämän vuoden Cup-7:n tekee erikoiseksi sekä toteutus että tulosjärjestelmä. Yhdeksän ratamestaria tarjoaa 10 perättäisenä sunnuntaina (5.4. - 7.6.) kisaradat, jotka ovat maastossa kaksi viikkoa alkusunnuntaista laskien (ensimmäinen rata on siis maastossa 5.-19.4.). Ratojen merkinnästä vastaa rastamestari, joka kertoo yksityskohdista, samalla kun kartta lähetetään pdf-muodossa kaikille junnu- ja snack-listoilla oleville. Onneksi ensimmäisenä ratamestarina toimii Caj Snickars, joka on miettynyt tulospalvelupuolta, josta hän tiedottaa ensimmäisissä (5.4.) kisaohjeissa. Pistelasku on sitten luku sinäänsä.

Ilmoittaudu kisaan (tulospalveluun), printtaa itsellesi kisarata (valmiiksi printattuja karttoja löytyy myös Luhdin kuistilta ja Ray'n autokatoksesta) sekä kaikkein tärkeitä: Kierrä rata omatoimisuunnistuksena omalla ajallasi. Tulospalvelu keksii sinulle sitten aikanaan sopivan pistemäärän. Tämä, ulkoisten olosuhteiden pakottama, toteutusmuoto tarjoaa samalla harvoin käytetyn, mutta suoritusvarmuutta erinomaisesti kehittävän, mahdollisuuden - kiertää sama rata muutaman päivän palautuksella ja vieläpä muiden suoritusten kriittisen analyyttisen ruodinnan jälkeen. Tulet yllättymään kuinka paljon ilmaa kahden suorituksesi välillä (ajallisesti) löytyy (jälkimmäisen eduksi).