[16.3.2020 19.00] Länsirastit-avaus sprinttisuunnistuksena Kauniaisissa 2.4.2020 on PERUTTU koronavirusmääräysten takia. Lisätietoa Länsirastien tapahtumista saa LR-infosivulta, LR-Facebook-sivulta ja/ tai, jos olet jäsenänä, FB-ryhmässä Länsirastit OK 77 (liity ihmeessä!).

Varsinainen Länsirastien metsäkausi alkaa 16.4 Hanikassa (eli sen jälkeen, kun Valtioneuvoston 16.3.2020 julistamat rajoitusmääräykset ovat (toistaiseksi) päättyneet). Hanikassa (16.4) ja seuraavassa paikassa, Haukkalammella (23.4), pyrimme käytäntöön, että rastit ovat maastossa useamman päivän, ajanotto on omatoimista (ei EMIT:iä) ja ratakartat saa verkosta. Palaamme teknisiin yksityiskohtiin tuonnempana. Länsirastien ohjelmassa on, sprintin poistonkin jälkeen, vielä tarjolla 17 eri tapahtumaa. Vapun jälkeisistä LR-kuvioista tiedotamme erikseen.

Vaikka kuntosuunnistustoiminta "sammuu" koko valtakunnassa (vähintään) kuukaudeksi, niin nyt jo paljaat ja kuivat maastot nurkillamme eivät estä omatoimista kunnon ylläpitoa suunnistaen (esim. vanhoilla kartoilla) ja/ tai  mielenterveyttä tasapainottavaa liikuntaa maastossa.