Järjestetään, ei järjestetä, todennäköisesti järjestetään - PERUUNTUI SITTENKIN. FSO:n mestaruuskisat hiihtosuunnistuksessa oli tähdätty Järviseudun Rastin (aikaisemmin Alajärven Ankkurit) Alun hisu-kisan yhteyteen 7.-8.3.2020. Nyt kisat on lopullisesti peruttu - syy: luvattu lumisade jäi tulematta/ vaatimattomaksi - eikä tilanne pelastunut. Osanottomaksujen palautuskuviota selvitetään.

Kuva (Arkistokuva, Jone Junkkaala). Kisa käydään tälläisellä alustalla.

NÅID:n hisu-mestaruuksien isännät (2 seuraa, eri viikonloppuina) etelä-Suomessa heittivät molemmat pyyhkeet kehään. Joten NÅID:kin osalta hiihtosuunnistus jää pitämättä. Sen sijaan sprinttikisa (jalkasuunnistusta) käydään OK Raseborgin kansallisen kilpailun yhteydessä 29.3.2020. Mestaruudet jaetaan aamu- ja iltapäivien yhteistulosten perusteella. Ikäsarjat, sekä vanhemmat nuorten sarjat, on yhdistetty H/D35 (35, 40), H/D45 (45, 50), H/D55 (55, 60), H/D65 (65, 70), H/D75 (75+) ja H/D20 (18, 20), mutta yhdistettyjen sarjojen (esim. H35 ja H40) radat ovat samat, joten kansallisessa kisassa voi kilpailla ikänsä mukaisessa sarjassa. Sarjoja H/D21 sekä H/D16 (ja nuoremmat) ei ole yhdistetty. Menestyminen NÅID:n kisassa antaa vahvat tikkikortit, kun FSO nimeää SM-joukkueita sprinttiviestiin.

NÅID-päivä (ohjelmassa keskimatka, viesti ja POK) on siirretty syksyksi. Akilles OK järjestää kisarupeaman Herkules'in hiihtomajalla Porvoon Sillvikissä syyskuun 6. päivänä. Paikka on sarjasuunnistusporukalle tuttua seutua. Ja maasto on NS-kisojen vaativimpia Helsingin itäpuolella.