Talvimoniottelun lajit nrot 2 ja 3 ovat "pulkassa". Viimeisin laji (21.1.2020) oli ampumajuoksu Leppävaaran urheilupuistossa. Paikalla oli 13 junnua ja nuorta napakassa tuulessa. Matkana oli urheilukentän kierros (3x400 m) ja jokaisen kierroksen jälkeen viisi "laukausta" - polviasennossa, Jorin kuuluisaan maalitauluun. Sakot iskivät, jos osumia oli vähemmän kuin kaksi - sakkokierrokset olivat 25 m takaperin juosten. Ajanotto jälleen EMIT-leimauksella. Posket hehkuivat ja tunnelma oli huipussaan.

Kuva (Lena Filipsson-Korento). Penkkatyöskentelyä polviasennossa.

Viime viikolla ohjelmassa (14.1.2020) oli korttelisuunnistusta Nöykkiön koululta (20 leimausta 1900 metrin radalla). Ohjelmassa kolme lenkkiä kartanvaihtoineen. Silloin oli vähemmän osanottajia - flunssa-aalto on iskenyt. Ilta käynnistyi kuivana, mutta päättyi varsinaiseen koiranilmaan, jossa karttaämpärit kaatuilivat, kartat sekä kastuivat että levittäytyivät tuulen mukana pitkin koulun pihaa, sillä sade yltyi runsaaksi illan myötä. Paikalla olleet vanhemmatkin saivat juosta ihan tosissaan karttojen perään,  kun kilpailijoita saapui kartanvaihtoon.

Pistetilanne, TMO 3 lajia
TMO-3 (ampumajuoksu)  TMO-2 (korttelisuunnistus)

Ensi viikolla (28.1) ohjelmassa on latusuunnistusta Hanikassa. Ehkä me silloin näemme enemmän Super- tai Hyper-sarjalaisia paikalla?
JK. Siis se lumi, kiekkokaukaloiden luona löytyy aina jäähilettä ...